Smoothie din fructe pentru părul tău

Smoothie-urile dense din fructe și fructe de pădure sunt una dintre cele mai gustoase opțiuni pentru detoxifierea modernă. Ce zici de un smoothie pentru păr? Totuși natura are atât de multe posibilități, iar pentru noile produse Love Nature le-am folosit la maxim! Fă cunoștință cu noile arome ale Oriflame Organic Bar.

Aceasta este iubirea

Love Nature este brandul care se bazează pe iubire: iubire pentru tine și iubire pentru planeta pe care trăim. Ne-am gândit la toate: formule naturale cu ingrediente organice, ambalaje reciclabile, lupta împotriva microplasticelor (toate particulele exfoliante sunt absolut naturale), ambalaje ecologice, astfel, borcanele și sticlele sunt aproape în întregime realizate din plastic reciclat.

Un plus este că componentele sunt 100% biodegradabile, astfel nu vor dăuna mediului. Și, desigur, toate sunt testate dermatologic, nu conțin parabeni și siliconi. Pentru Love Nature folosim cele mai splendide și suculente ingrediente, combinându-le în așa fel, încât să-ți ofere beneficii maxime pentru piele și păr.

Ce este nou de încercat?

Trei măști-smothie! Și un șampon-scrab superb. Acuș îți spunem mai multe.

Conceptul de mască-smothie este simplu: o aplici pe părul umed curat, o lași pentru 5 minute și iată părul tău a devenit mai puternic, rezistent, ușor de pieptănat, strălucește și miroase foarte plăcut.

În funcție de nevoile părului, poți folosi:

Mască-smothie revitalizantă pentru păr cu extract natural de papaya organic, ea reface structura părului, prevenind fragelitatea lor și vârfurile despicate. 

Mască-smothie hrănitoare pentru păr cu ulei natural de avocado, vitaminele și acizii grași asigură o hidratare profundă pe toată lungimea din interior și fac părul mai sănătos vizual. 

Mască-smothie pentru păr întăritoare cu extract natural din banane organice, componentele bogate în potasiu, vitamine și uleiuri naturale întăresc părul, prevenind căderea lui.

Denumirile vorbesc de la sine - măștile-smothie sunt potrivite pentru orice tip de păr, astfel ghidează-te după preferințele tale. Masca poate fi utilizată 1-2 ori pe săptămână în loc de balsam și ea se încadrează perfect în îngrijirea obișnuită.

Șamponul-scrab pentru păr cu cărbune și mentă organică Love Nature este un must-have pentru cei care doresc să elimine mătreață și excesul de grăsime ale părului. Cărbunele natural nu doar calmează scalpul iritat și elimină impuritățile, el pătrunde suficient de adânc pentru a lăsa părul perfect curat. Extractul natural de mentă ajută la eliminarea grăsimii și impurităților și lasă părul uimitor de împrospătat. Șamponul-scrab, la fel ca și masca-smothie, poate fi utilizat 1-2 ori pe săptămână. Aplică-l direct pe scalp. Masează scalpul, spumează produsul și apoi clătește bine. 

«Am părul vopsit, uscat, gras, subțire și neascultător. Pot primi rețeta de îngrijire Love Nature?»

Sigur!

Dacă ai păr uscat, îți recomandăm combinația de șampon pentru păr uscat cu grâu și cocos și oricare mască-smothie (ele pot fi schimbate!). Masca-smothie o poți înlocui cu balsamul din aceeași gamă de 2 ori pe săptămână.

Dacă ai păr deteriorat, combină șamponul pentru păr uscat cu grâu și cocos cu masca-smothie întăritoare pentru păr cu banană organică, înlocuind-o cu balsam de 2 ori pe săptămână.

Dacă ai păr normal, folosește șamponul 2 în 1 pentru toate tipurile de păr cu avocado organic și mușețel în combinație cu oricare mască-smothie (din nou, schimba-le, va fi și mai bine). În acest caz nu este nevoie de balsam, iar masca poate fi utilizată 1 dată pe săptămână.

Dacă ai păr gras, opțiunea perfectă este utilizarea șamponului pentru păr gras cu lămâie organică și mentă, 1 dată pe săptămână, înlocuind-ul cu șamponul-scrab cu cărbune și mentă organică.

Probleme cu mătreața? Folosește șamponul anti-mătreață cu ulei organic din arbore de ceai și aloe vera, 2 ori pe săptămână înlocuind-ul cu șamponul-scrab pentru păr cu cărbune și mentă organică. Și nu uita de masca-smothie, masca-smothie revitalizantă pentru păr cu papaya organică 1 dată pe săptămână va fi destul de potrivită.

Ești gata să-ți desprinzi coama? Accesează pagina cu invențiile proaspete, alege ceea ce este mai aproape de tine și bucură-te de sezonul estival!