Ingredientele pentru îngrijirea pielii transformă îngrijirea părului

Viitorul îngrijirii părului este aici - și se inspiră din lumea îngrijirii pielii. Pentru a menține podoaba capilară în condiții optime, ingredientele anterior rezervate pentru îngrijirea pielii (cum ar fi niacinamida, acidul hialuronic și acidul salicilic) fac formulările de îngrijire a părului mai sofisticate ca niciodată. Care este secretul lor? În plus față de tratarea părului, aceste ingrediente active au grijă și de scalpul tău pentru a promova un păr mai sănătos. Descoperă ingredientele pentru îngrijirea pielii pregătite să ofere părului tău o adevărată îngrijire facială.

Părul subțire adoră niacinamida, cunoscută și ca Vitamina B3.

Vitamina B3 protectoare, cunoscută și sub denumirea de Niacinamidă în lumea îngrijirii pielii, este recunoscută pentru întărirea procesului celular și restabilirea energiei. Adevăratul său rol este să îmbunătățească aspectul pielii și părului, ajutând la protejarea împotriva stresorilor externi, încurajând astfel creșterea unui păr mai puternic și mai rezistent la deteriorare.

Infuzat cu această ingredientă iubitoare de scalp și păr, șamponul DUOLOGI Fall Resist și tonicul pentru scalp ajută la întărirea părului fragil și subțire, prevenind ruperea acestuia.

 

Mătreața necesită Acidul Salicilic, cunoscut și ca erou al exfolierii.

Toți cunoaștem beneficiile exfoliante ale Acidului Salicilic pentru piele, dar știați că funcționează minunat și pentru scalp... și pentru cojile de mătreață!

Acidul Salicilic vizează cauza mătreții, ajutând la exfolierea stratului exterior al pielii, eliminarea acumulării de sebum și reducerea cojilor de mătreață. Prin descompunerea și eliminarea delicată a celulelor moarte ale pielii, acesta ajută la dezvăluirea unui nou strat proaspăt de piele pe scalp - contribuind, de asemenea, la menținerea hidratării, echilibrarea microbiomului scalpului și prevenirea senzației de mâncărime.

Duet purificator DUOLOGI Anti-mătreață (Scrub și șampon pentru scalp) este infuzat cu această ingredientă iubitoare de scalp, pentru a revigora scalpul și a preveni senzația de mâncărime.

Părul deteriorat are nevoie de Keratină, cunoscută și ca proteina iubitoare de păr, cu efecte transformaționale.

Proteina Keratină ajută la întărirea și protejarea părului de la rădăcină până la vârf. Prezentă în mod natural în păr, această proteină transformațională se leagă direct de zonele deteriorate ale firului de păr, ajutând la revitalizarea și hrănirea părului, pentru un aspect mai neted, mai strălucitor și mai sănătos.

Perfecte pentru părul uscat sau deteriorat, Duo de reparare intensă DUOLOGI (șampon și mască de păr), Serum de păr protector și Balsam cu textură bogată. Sunt toate infuzate cu Keratină, pentru a proteja părul de la rădăcină până la vârf. Și dacă folosești mereu uscătorul de păr, ondulatorul sau placa de îndreptat părul pentru a-ți coafa părul, Sprayul de Protecție Termică (de asemenea, infuzat cu Keratină!) protejează firele de păr de efectele căldurii.

Părul creț sau ondulat adoră Acidul Hialuronic, cunoscut și ca ingredientul preferat pentru hidratare.

Acidul Hialuronic hidratează în profunzime și este ingredientul preferat în îngrijirea pielii pentru hidratare, fiecare moleculă fiind capabilă să rețină cel puțin de 1000 de ori greutatea sa în apă. Aceasta ajută la reducerea uscăciunii părului și a scalpului, fără a lăsa senzația de grăsime sau a provoca acumularea de reziduuri, lăsând părul strălucitor, moale și sănătos, cu o textură plină de vitalitate și controlând și părul rebel și creț.

Infuzat cu acest ingredient iubitor de păr, Tratament spray CC leave-in de înfrumuseţare pentru păr DUOLOGI pentru oricine caută hrănire și strălucire maximă - în plus față de părul mătăsos, moale și neted, poți să te aștepți la un păr sănătos, strălucitor și plin de vitalitate care atrage privirile.

Părul fragil adoră Peptidele de Orez, cunoscute și ca AI-beauty high-tech.

Peptidele de Orez furnizează proteine esențiale pentru o structură sănătoasă a părului, legându-se ușor de suprafața firului de păr, pentru a ajuta la fortificarea și netezirea cuticulei părului.

În dezvoltarea DUOLOGI Fall Resist duo (Șampon și Tonic pentru scalp), au fost obținute patru peptide specifice din proteina de orez utilizând inteligența artificială. Alese pentru compatibilitatea cu părul, aceste peptide ajută la revitalizarea și întărirea părului de la rădăcină până la vârf - perfecte pentru fortificarea părului fragil, pentru a preveni ruperea acestuia.

Părul fin adoră Proteina de Mătase, cunoscută și ca ingredientul pentru bucle catifelate.

Proteina de Mătase ajută la revitalizarea părului, fixând umiditatea la suprafața părului, permițând aminoacizilor să penetreze cuticula părului. Aceasta întărește părul din interior, ajutând la protejarea împotriva părului tern sau deteriorat din cauza deshidratării - lăsând buclele mai rezistente și catifelate de la rădăcină până la vârf.

Balsamul cu textură lejeră DUOLOGI este infuzat cu acest ingredient iubitor de păr, oferind părului fin sau subțire hidratare și hrănire fără greutate, fără a compromite volumul.

Părul uscat și deteriorat adoră Lipidele de Ovăz, cunoscute și ca hrănire de nivel înalt.

Lipidele de Ovăz hrănitoare ajută la protejarea părului de deteriorare, deoarece ceramidele contribuie la întărirea cuticulei părului, menținând-o întregă. Ultra-compatibil cu părul și scalpul, acest ingredient multifuncțional, asemănător pielii, ajută la hidratarea scalpului prin livrarea a trei lipide primare pielii.

Infuzat cu Lipide de Ovăz, Serul DUOLOGI și duo-ul Intense Repair (Șampon & Masca de Păr) vin în ajutorul părului uscat sau deteriorat, ajutând la protejarea, hrănirea și întărirea firelor de păr. Și nu ne putem sătură de lovitura de frumusețe a Cremelor de Noapte din Dual Leave-In Hair Cream, deoarece masca de păr aplicată peste noapte repară părul în timpul somnului.

Text: