3 motive pentru a iubi acidul hialuronic

Vorbim despre unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru hidratarea pielii.

UAU, CE STRĂLUCIRE!
Tot ceea ce ne dorim este o piele strălucitoare și hidratată iar acidul hialuronic reprezintă soluția pentru a obține o piele de invidiat. Acesta este un umectant, ceea ce înseamnă că atrage umiditatea și poate menține până la de 1000 de ori greutatea sa în apă - de aceea este mi-nu-nat pentru menținerea pielii hidratate! Toată această hidratare luxoasă va face pielea să se simtă minunat de catifelată, mătăsoasă și radiantă. Exact cum ar trebui să arate o piele perfectă! 

CATIFELATĂ CA MĂTASEA
Suntem convinși că acidul hialuronic ar trebui să facă parte din rutina tuturor, și nu doar atunci când îți dorești strălucire. Dacă au început să îți apară câteva linii fine și riduri, poate ai vrea să știi că este dovedit că acesta contribuie eficient la netezirea acestora și are un efect instantaneu de umplere asupra pielii.

ÎȚI PROTEJEAZĂ PIELEA!
Acidul hialuronic face parte din factorii naturali de hidratare ai pielii (FNH) din stratul superior al pielii, necesari pentru ca bariera protectoare a pielii să funcționeze eficient. Prin urmare, acidul hialuronic ajută de fapt la întărirea barierei pielii și contribuie la prevenirea pierderii umidității.

INTENSIFICĂ EFICIENȚA
Acidul hialuronic se găsește cel mai adesea în seruri, dar vei obține cele mai bune rezultate dacă acidul hialuronic este utilizat ca parte a unei rutine de îngrijire a pielii, în care fiecare produs lucrează pentru a optimiza hidratarea, strălucirea și catifelarea. Serul NovAge Ecollagen conține acid hialuronic cu greutate moleculară mică, care este eficient absorbit de piele și îți oferă pielea mult dorită.

Text: Foto: Oriflame