7 lucruri pe care nu le știai despre parfumurile Oriflame

Probabil ai observat că avem o multitudine de parfumuri, dar știai ca Oriflame este unul dintre cele mai renumite branduri din industria parfumurilor? Sau faptul că folosim doar cele mai de calitate parfumuri din lume? Citește mai departe și vei afla mai multe despre acest subiect!

1. AVEM O EXPERTIZĂ DE 50 DE ANI ÎN DOMENIU

De la lansarea din 1967, am câștigat cinci decenii de expertiză în industria de produse cosmetice. Acest lucru ne ajută să creăm parfumuri pe care lumea efectiv le adoră!

 2. COLABORĂM CU EXPERȚI DIN DOMENIUL PARFUMURILOR

Suntem foarte mândri să colaborăm cu cei mai buni parfumieri din lume cum ar fi Olivier Cresp, Maurice Roucel și Nathalie Lorson, pentru a numi doar câțiva dintre ei. Aceștia reprezintă adevărate simboluri în domeniu și au creat arome renumite în întreaga lume.

 3. AM OBȚINUT PREMII MULTIPLE

Parfumurile noastre au câștigat o apreciere la scară largă, de la premii obținute în cadrul alegerii cititorului aparținând celor mai bine vândute reviste, până la prestigioasele premii FiFi oferite de organizațiile aflate în parteneriat cu Fragrance Foundation. Cel mai recent, parfumul My Destiny a câștigat Lifestyle Femme în cadrul Premiilor FiFi din Rusia, ceea ce este ca și cum ai câștiga un premiu Oscar în domeniul parfumurilor 

4. REPREZENTĂM UNUL DINTRE CELE MAI MARI BRANDURI DIN LUME DIN DOMENIUL PARFUMURILOR

Parfumurile noastre sunt îndrăgite de oamenii din peste 60 de țări din toată lumea. Și în cea mai mare parte din aceste țări ocupăm unul din primele 5 locuri în vânzarea de parfumuri. Și suntem foarte mândri de această realizare!

 5. AM DEMONSTRAT CALITĂȚILE DE PRESTIGIU ALE PARFUMURILOR NOASTRE

Ne străduim să îndeplinim și să depășim nivelul calității unei parfumerii de prestigiu. Împreună cu parfumierii, efectuăm teste multiple pentru a ne asigura că nivelul de calitate al parfumurilor îndeplinește standardele unei parfumerii de prestigiu. Testele sunt realizate cu ajutorul panourilor proiectate profesional, prin măsurarea impactului parfumurilor, a difuziunii acestora și a longevității acestora la 8 ore.

 6. ÎN FIECARE SECUNDĂ VINDEM CÂTE UN PARFUM

Parfumurile noastre sunt atât de populare încât vindem câte unul în fiecare secundă. Asta este într-adevăr uimitor!

 7. AVEM APROAPE 100 DE TIPURI DIFERITE DE PARFUMURI

Cu o vastă gamă de parfumuri disponibile atât pentru femei cât și pentru bărbați, avem în prezent peste 100 de arome diferite disponibile pe întreg globul. Găsește-le pe cele care îți plac cel mai mult aici!

Text: Foto: Anna Martensson