Spa acasă: fii în armonie totală

Sărbătorile de iarnă sunt în toi, ceea ce înseamnă că vei avea ceva mai mult timp liber. Între petreceri și ospețe, nu uita să te relaxazi și să-ți faci timp pentru tine.

SCAPĂ DE EXCES

O piele aburită este pregătită pentru tratamentul cu exfoliante și peelinguri. O mulțime de senzații plăcute pot fi obținute prin combinarea exfolierii cu un masaj. De exemplu, săpunul de masaj scrub combină tot ceea ce ai nevoie pentru o relaxare profundă. Săpunul cu o suprafață de masaj texturată stimulează circulația, netezește pielea și intensifică relaxarea printr-un parfum ușor floral și apos.

MULTITASKING

Aplică uleiul preferat pe păr înainte de a face baie, acesta îl va hrăni și hidrata, dar îi va da și un parfum plăcut. Îngrijește-ți și pielea cu crema pentru ten și măști faciale folosind produse naturale. Principalul lucru este să pregătești totul din timp. De ce să pierzi timpul când poți realiza mai multe proceduri de frumusețe într-o singură zi de spa?

SIMTE MAREA

Atunci când mergem la mare, observăm adesea o explozie de energie, o imunitate îmbunătățită, unghii și păr mai rezistent. E ca și cum ne-am încărcat cu energie pentru lunile următoare. Vestea bună este că băile cu sare de mare au un efect similar. Ieftin și eficient: sarea nu numai că ameliorează sindromul de oboseală cronică, dar ajută și la tratarea unei serii de alte afecțiuni.

AROMATERAPIE

Parfumurile au o mare influență asupra stării noastre de spirit. De aceea, este atât de important să găsești parfumul potrivit pentru starea ta de spirit și dacă vrei să fii complet relaxată și retrasă sau plină de energie înainte de o zi activă. Dacă vei găsi produsul potrivit pentru a-ți satisface nevoile interioare, corpul tău îți va mulțumi în schimb.

Poți, de asemenea, să faci o listă de redare specială cu piese inspiraționale. Acest lucru îți va crea dispoziție.

NU UITA DE HIDRATARE

Dacă ești fan al băilor fierbinți, ține cont de faptul că adatorită acestor proceduri, pielea tinde să piardă multă hidratare. Așadar, după băile fierbinți, exfoliere și alte tratamente, trebuie să aplici o cremă hidratantă sau un produs nutritiv pe tot corpul. În timpul sezonului rece, când pielea este afectată de frigul de afară și de încălzirea din interior, este important să alegeți un ulei-cremă intensiv, cu o textură densă și hrănitoare.

PASUL FINAL

După baie, întărește rezultatele. Oferă pielii toate substanțele nutritive de care are nevoie și acordă timp pentru a trece la o stare mai bună, mai conștientă și mai inspirată. Nu te grăbi să închei ziua de spa, folosește cremele care vor avea un efect magic pe timp de noapte. Acordă o atenție deosebită mâinilor - în timpul iernii, pielea ta este expusă în mod special la efectele negative ale mediului

Dacă urmezi aceste sfaturi, vei observa o schimbare uimitoare, atât la nivel intern, cât și extern. Fă-ți timp pentru tine, investește în îngrijirea propriului corp și alege-ți cu grijă produsele de îngrijire. Este o contribuție enormă asupra calitatății vieții tale!