Start! Atenție! În sala de sport!

Vara este anotimpul ideal pentru a începe antrenamentele. În sălile de sport sunt puțini oameni, mult loc, iar majoritatea aparatelor fitness sunt libere. Bineînțeles că cel mai important nu este doar să începi, ci să continui! Noi îți spunem ce ai nevoie să ai cu tine în sala de sport, cum să te comporți și cum ar trebui să fie prima zi ca să-ți placă!

PRIMA DATĂ ÎN SALA DE SPORT

Fiecare dintre noi a fost cândva pentru prima dată în sala de sport. Nu știam cum să folosim aparatele fitness, făceam greșeli în timpul antrenamentului și aveam impresia că ceilalți se uită la noi acuzator.  De fapt nu așa stau lucrurile. Fiecare om din sală este, în primul rând, concentrat pe sine.  Chiar dacă vei face ceva greșit, mai degrabă vei primi sfaturi decât acuzații sau amuzament. Important e să ai curaj!

ÎMBRĂCĂMINTE COMODĂ

Majoritatea fetelor poartă în sala de sport pantaloni elastici și tricouri, astfel de îmbrăcăminte este foarte comodă și permite corpului să nu se limiteze în mișcări. Ținutele sexy nu se potrivesc, astfel de haine te vor face să te gândești cum arăți, nu la antrenament. Nu uita de mănuși pentru ca halterele să nu alunece în mâinile tale și ia cu tine un prosop pentru a-ți șterge transpirația de pe față.

APA ESTE VIAȚĂ

Dacă nu ești sigură ca în sala de sport este cooler, atunci ia cu tine o sticlă cu apă. În timpul antrenamentelor este obligatoriu să bei apă – astfel devine mai ușor să respiri și mai mult să transpiri, iată de ce e necesar să suplinești zilnic nevoia de apă.

PENTRU DUȘ ȘI SPIRIT

După un antrenament intens este imposibil să nu transpiri, ceea ce însemnă că primirea unui duș este inevitabilă. Ia cu tine un gel de duș aromat  și simte efectul răcoritor și relaxant.

AROME ȘI...AROME

Sala de sport este un loc public, de aceea înainte de antrenamente nu trebuie să folosești parfumurile. Nu toți vor fi încântați de mirosul spray-ului tău, al lacului de păr sau al parfumului.  Ia cu tine  deodorantele roll-on   — ele perfect protejează , iar mirosul lor nu este puternic și accentuat.

DESERTURILE?  SE PERMIT!

După antrenamentele intense, ai poftă de ceva delicios. Ia cu tine batonașele Natural Balance - ele sunt o gustare rapidă și delicioasă. De asemenea, poți lua cu tine un pachet mic cu lapte (150-200 ml) și o porție de  cocktail Natural Balance în shaker. După antrenament, mixează aceste ingrediente și savurează gustul lor minunat   — oferă sațietate pentru câteva ore.

 A doua parte a materialului despre cum poți să îndrăgești practicarea sportului în aer liber citește în noua ediție a Cărții de Frumusețe Oriflame.

Text: Foto: Oriflame