Ne pregătim de iarnă: cum să îți îngrijești tenul

Confortabilele seri acasă, ceai și serialul preferat — toamna nu este nevoie să te grăbești. Dar dacă totuși trebuie să te ridici de pe canapea și să ieși afară, îți recomandăm să-ți pregatești tenul si corpul pentru schimbările anotimpului.

FOLOSEȘTE CREMA DE PROTECȚIE
Vântul rece de afara poate influența negativ asupra pielii. E timpul să schimbi îngrijirea de bază: înlocuiește loțiunea de corp cu o cremă hrănitoare cu unt de shea, acid hialuronic si vitamina E. Această formulă va restabili, va hidrata și va proteja pielea. 

OPTEAZĂ PENTRU UN DUȘ CALD, DAR NU FIERBINTE
Cu cât temperatura de afară e mai scăzută, dorim să facem baie sau duș fierbinte. Dar apa fierbinte usuca pielea. Optează pentru №1: un duș cald, dar zilnic. №2: utilizează o cremă hidratantă după ce ieși din duș. №3: fă baie fierbinte o dată pe săptămână, în weekend, spre exemplu, atunci când dorești să te relaxezi. 

POARTĂ MĂNUȘI (MEREU)
Nimănui nu-i place când pielea mâinilor devine uscata si dura . ). Așa ca începeți corect sezonul de toamna, puneți crema hrănitoare în geantă și mereu poartă mănuși.

PROCURĂ UN UMIDIFICATOR
Nu doar aerul rece poate sa provoace iritarea pielii. Climatizoarele usucă aerul în cameră, deci gândiți-vă la procurarea unui umidificator la locul de muncă, sau faceți curățenie ”umedă” și reglați capacitatea bateriilor la domiciliu.

IA MĂSURI
Dacă au  apărut deja probleme și au apărut iritații ale pielii, ia măsuri de urgență. Vei avea nevoie de cremă de față împotriva roșelii NovAge cu extract de arnica și castan. Acest produs instantaneu reduce roșeața, îmbunatateste culoarea feței si tenul pielii. Cu timpul efectul impotriva roselii devine mai vizibil și întărește bariera protectoare a pielii.
Text: Foto: Oriflame, Adobe Stock