Hyip sau cosmetice ale viitorului? Expert în suplimente pentru frumusețea părului

Expertul nostru Wellness, Carolina Cummins, este convinsă că: tendința „frumusețe din interior” va crește în anii următori. De la ceramide și antioxidanți la colagen, toată lumea vorbește despre suplimente care promit să îmbunătățească pielea din interior spre exterior. Am întrebat-o pe Carolina dacă face să investim într-un produs miraculos.

De ce sunt atât de populare suplimentele pentru piele?

 Tendința pentru frumusețe din interior și o abordare complexă este în creștere. Găsim din ce în ce mai multe dovezi că alimentația corespunzătoare este baza frumuseții și sănătății pielii. Foarte des, tenul lipsit de strălucire nu este o problemă a pielii, ci un simptom al lipsei de nutrienți. Menținerea unei diete echilibrate cu vitamine esențiale, minerale, grăsimi saturate, fitochimice și antioxidanți este o provocare. Prin urmare, în ultimii ani, se fac din ce în ce mai multe cercetări în căutarea ingredientelor pentru suplimente care să ajute la menținerea hidratării pielii, creșterea producției de colagen și a fermității pielii.

Folosesc în mod regulat îngrijirea complexă – desigur, nu am nevoie de suplimente!

De fapt, combinarea îngrijirii complexe și suplimente au cele mai durabile rezultate posibile. Hrănim pielea din interior și fixăm efectul la exterior. Acest lucru îți permite să obții o strălucire sănătoasă.

Chiar funcționează? Există dovezi științifice privind eficacitatea lor?

Suplimentele care promit să consolideze apărarea pielii și să ajute la reținerea umidității sunt cea mai cercetată categorie. Caută pe ambalaj, dacă preparatul a fost testat clinic, înseamnă că rezultatele au fost evaluate științific. Alege ingrediente eficiența cărora este garantată de către RCT (en. Randomized controlled trial - studiile terapeutice randomizate).

În gama Wellness by Oriflame există Complex hrănitor pentru păr și unghii. Sunt planificate suplimente pentru piele?

Deja poți încerca ASTAXANTHIN ȘI EXTRACT DE AFINE. Ajută la neutralizarea radicalilor liberi care accelerează procesul de îmbătrânire. Aportul zilnic de Omega-3 îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la reducerea ridurilor. 

Text: Foto: Oriflame