Îngrijire superioară pentru ten

Poate îngrijirea pielii să fie eficace și să acționeze cât mai blând posibil? Suntem încântați să îți prezentăm o astfel de îngrijire revoluționară a pielii care sincronizează puterea științei cu pielea ta! Novage+ este un sistem anti-îmbătrânire complet nou pentru îngrijirea pielii: avansat din punct de vedere tehnologic, îmbunătățit cu ingrediente de activare biologică și conceput cu grijă pentru mediul înconjurător.

De la lansarea primelor produse NovAge în 2015, industria de îngrijire a pielii a făcut un mare pas înainte. În tot acest timp, am acumulat experiență pentru a îți oferi produse care corespund ultimelor tendințe și, în unele cazuri, sunt chiar cu un pas înaintea acestora. Ce tendințe de îngrijire a pielii ne-au inspirat să creăm Novage+?

Utilizarea tehnologiilor de Activare Biologică

Activare biologică înseamnă „creat din ingrediente naturale”. Astfel de tehnologii stimulează funcțiile naturale ale pielii să acționeze mai mult și sunt, de obicei, în centrul produselor cosmeceutice - cele care pe care le poți găsi în farmacii și saloane de înfrumusețare. Nu am putut sta departe de această tendință și am inclus 11 tehnologii de Activare Biologică în Novage+!

Protecție împotriva agresorilor de mediu

În noul Novage+, crema de zi cu acțiune multiplă protejează pielea de efectele nocive ale factorilor extern

Îngrijire delicată

De la măsuri radicale și invazive, tendințele se înclină treptat către o îngrijire blândă, dar asta nu înseamnă că este mai puțin eficientă. Acest lucru este posibil prin ingrediente active precum niacinamida. Proprietățile sale benefice stau la baza uneia dintre tehnologiile Novage+.

De ce este Novage+ atât de eficient?

Una dintre caracteristicile noii game de care suntem foarte mândri este utilizarea a 11 tehnologii de Activare Biologică, dintre care 4 sunt brevetate de Oriflame. Să aruncăm o privire în detaliu la tehnologiile responsabile dintre spatele produselor.

Pasul 1: Curățare

Am adăugat tehnologia Bio Lipid System la formula gelului de curățare Novage+, care îndepărtează ușor impuritățile și machiajul, menținând în același timp bariera naturală de protecție a pielii

Pasul 2: Zona ochilor

Toate cremele de ochi Novage+ sunt îmbunătățite cu tehnologia Eye Vital pentru a reduce cearcănele și pungile de sub ochi. Mai mult decât atât, fiecare conține propria tehnologie de activare biologică pentru a aborda probleme specifice ale pielii: tehnologia Bio CollagenPro - reducerea ridurilor, tehnologia brevetată Bio Aspartolift - efect de lifting, tehnologia brevetată Bio Lumilock - combaterea petelor de vârstă.

Pasul 3: Ser activator

Tehnologia brevetată Oripeptide-3 este responsabilă pentru stimularea producției de colagen și, prin urmare, pentru netezirea ridurilor, prezentă în toate serurile Novage+. În plus, ca și cremele pentru ochi, fiecare dintre cele patru seruri conține o tehnologie diferită.

Step 4: Îngrijire de bază

Tehnologia brevetată Bio Re:Barrier și tehnologia Advanced Pollution System protejează și hidratează pielea în timpul zilei. Iar tehnologiile Advanced NightSync și Bio CeramidesPro ajută pielea să se refacă în timpul nopții și să încetinească procesul de îmbătrânire.

Dacă ai folosit deja NovAge, cu siguranță vei observa diferența atunci când vei alege crema de zi și de noapte din noua gamă. Cu Novage+, există doar două creme pentru protecție în timpul zilei și două creme pentru regenerarea pe timp de noapte. Tot ce trebuie să faci este să alegi textura potrivită - ușoară și care se absoarbe rapid sau mai bogată și mai cremoasă.

Care set Novage+ este potrivit pentru pielea ta?

AFLĂ MAI MULTE