Lansare grandioasă: totul despre îngrijirea Novage+

Poate îngrijirea pielii să fie eficientă, dar să acționeze cât mai delicat posibil? Suntem încântați să vă prezentăm un astfel de produs nou - Novage+! Nu am reproiectat doar borcănelele. Novage+ este un sistem complet nou de îngrijire anti-îmbătrânire a pielii: avansat din punct de vedere tehnologic, îmbunătățit cu ingrediente bioactive și conceput cu gândul la mediu.

De la lansarea primei serii NovAge în 2015, industria îngrijirii pielii a făcut un mare pas înainte. În acest timp, am acumulat o bogată expertiză pentru a vă oferi produse care respectă cele mai recente tendințe și, în unele cazuri, chiar le devansează. Ce tendințe în materie de îngrijire a pielii ne-au inspirat să creăm Novage+?

Aplicarea tehnologiilor bioactivatoare

 

Bioactiv înseamnă "creat din ingrediente naturale". Astfel de tehnologii stimulează funcțiile naturale ale pielii să lucreze mai intens și se află de obicei în centrul produselor cosmecologice - cele care se găsesc în farmacii și saloane de înfrumusețare. Nu puteam să stăm departe de această tendință și am inclus 11 tehnologii bioactive în Novage+!

Protecție împotriva mediului agresiv

Este o tendință care ne-a venit din Asia, unde cererea de produse cosmetice cu proprietăți de protecție puternice crește în fiecare an. Gazele de eșapament, emisiile industriale și praful urban sunt o realitate nu doar pentru locuitorii megaorașelor, care este direct legată de îmbătrânirea prematură a pielii. În noua Novage+, o cremă de zi multi-activă are grijă de protecția pielii împotriva efectelor nocive ale factorilor externi.

Cererea de îngrijire delicată

De la măsuri radicale și invazive, tendințele se îndreaptă treptat către o îngrijire delicată, dar nu mai puțin eficientă. Acest lucru este posibil datorită ingredientelor active, cum ar fi niacinamida. Proprietățile sale benefice stau la baza uneia dintre tehnologiile Novage+.

De ce este Novage+ atât de eficient?

Un lucru de care suntem foarte mândri în ceea ce privește noua gamă este utilizarea a 11 tehnologii bioactive, dintre care 4 au fost brevetate de Oriflame. Haideți să deslușim pas cu pas care tehnologie este responsabilă pentru ce. 

Шаг 1: Curățare

În formula gelului de curățare Novage+  am adăugat tehnologia Bio Lipid System, care îndepărtează delicat impuritățile și machiajul, păstrând în același timp bariera naturală de protecție a pielii. 

Pasul 2: Îngrijirea pielii din jurul ochilor

Toate cremele pentru ochi Novage+ sunt îmbunătățite cu tehnologia Eye Vital pentru a reduce cearcănele și pungile. Dar, în plus, fiecare dintre ele conține propria tehnologie bioactivă care acționează pentru a aborda probleme specifice ale pielii: tehnologia Bio CollagenPro – reducerea ridurilor , tehnologia patentată Bio Aspartoliftefect de lifting , tehnologia patentată Bio Lumilocklupta cu petele pigmentare . 

Pasul 3: Serul de activare

Tehnologia patentată Oripeptide-3 este responsabilă pentru producția de colagen și, prin urmare, pentru netezirea ridurilor în toate serurile Novage+. În plus, la fel ca și în cazul cremelor pentru ochi, fiecare dintre cele patru seruri conține tehnologii diferite. 

Etapa 4: Îngrijirea de bază

Pentru a vă proteja și hidrata pielea în timpul zilei, tehnologia noastră patentată Bio Re:Barrier și tehnologia Advanced Pollution System. Tehnologiile Advanced NightSync și Bio CeramidesPro ajută pielea să se refacă peste noapte și să încetinească procesul de îmbătrânire.

Dacă ați folosit deja NovAge, veți observa diferența atunci când veți alege cremele de zi și de noapte din noua gamă. Cu Novage+, există doar două creme pentru protecție pe timp de zi și două creme pentru regenerare pe timp de noapte. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți textura  

Ce set Novage+ este potrivit pentru pielea ta?

Cercetările moderne privind îngrijirea pielii demonstrează că starea pielii nu este întotdeauna legată de vârstă. De aceea, ne concentrăm acum pe nevoile pielii tale și suntem încântați să îți oferim soluții complete pentru principalele preocupări ale femeilor. 

Dacă doriți să reduceți ridurile, încercați gama Wrinkle Smooth. De asemenea, întărește bariera protectoare a pielii, crește hidratarea și stimulează strălucirea. 

Dacă pielea dvs. și-a pierdut fermitatea și elasticitatea, gama noastră Lift + Firm, cu un efect remarcabil de lifting, este alegerea potrivită pentru dvs. De asemenea, reduce liniile fine și ridurile și vă îmbunătățește tenul. 

Dacă inflamațiile și punctele negre vă deranjează, linia Blemish + Age Defy este răspunsul. Nu numai că luptă împotriva imperfecțiunilor, micșorează porii și reduce semnele de inflamație, dar are și un efect de întinerire. 

Dacă pielea ta este predispusă la hiperpigmentare, încearcă seria Bright Intense. Aceasta uniformizează tonusul pielii și redă o strălucire sănătoasă, în timp ce hidratează și reduce ridurile.

Dacă folosești toate produsele din setul de îngrijire, poți vedea primele rezultate în doar două săptămâni!

Treceți la pagina Novage+ , pentru a face cunoștință cu fiecare gamă în parte.