Cum să ai grijă de pielea ta toamna

Căldura, soarele, aerul condiționat, apa de mare și produsele speciale pentru prevenirea insectelor, clorul din piscina - distracțiile de vară pot avea un efect neplăcut asupra stării pielii. Vă vom arăta cum să-l evitați.

EXFOLIEREA

Puteți să vă faceți rezerve de cele mai bune (și cele mai scumpe) mijloace de îngrijire, dar dacă nu îndepărtați celulele moarte de pe suprafața pielii, efectul acestora va întârzia să apară. Pentru ca cremele hidratante să pătrundă în straturile profunde ale pielii, procedura de exfoliere este necesară să fie efectuată. Și pentru ca pielea fragilă afectată de soarele să nu fie expusă unei influențe mai negative, alegeți exfoliantul cu boabe naturale - acesta va oferi o îngrijire delicată și nu va provoca alte efecte nedorite.

VITAMINA C
Știați că, factorii de mediu (în special, lumina solară) provoacă până la 80% de semne de îmbătrânire a pielii? Acesta este motivul pentru care este atât de important să folosiți o cremă de protecție solară. Și nu doar pentru a proteja pielea, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți starea sa, puteți a alege produsele care conțin vitamina C.

 

PETELE DE PIGMENTAȚIE
Pete negre pe frunte, obraji, în zona buzei superioare tind să apară în primele luni ale toamnei. Pentru a uniformiza nuanțal pielii Dvs, utilizați produse ce vor reduce producția de melanină și vor luptă contra schimbării culoarii tenului Dvs.


MUȘCĂTURI DE INSECTE

Înțepăturile de insecte pot provoca nu numai mâncărime neplăcută, ele pot lăsa, de asemenea, cicatrici. Ca acest lucru să nu se întâmple, în fiecare zi, bucurați-vă de o hidratare a pielii și preveniți schimbarea culorii tenului. În cazul în care mușcăturile nu sunt dispuse să treacă pe cont propriu, întotdeauna le puteți ascunde cu un corector.


ÎNGRIJIRE DE NOAPTE
Procedura de seară – constituie o parte necesară de îngrijire complexă. Demachiantul și soluția tonică îndepărtează impuritățil, iar serul și crema de noapte tratează pielea în timp ce dormiți. Nu uitați despre această regulă, atunci când vara s-a sfârșit și e timpul să vă întoarceți la ritmul obișnuit.

 Text: Foto: Getty Images