Numai ceea ce aveți nevoie: reguli de îngrijire a pielii în perioada Anului Nou

Noul an ne inspiră pentru noi începuturi și noi rutine. Iar anul acesta, de ce să nu fie un început fresh și pentru pielea ta? Iată cele cinci obiceiuri încercate și testate de noi pentru un aspect luminos al pielii tale.

365 DE ZILE DE FPS

Expunerea la soare este principalul accelerator al îmbătrânirii pielii, fapt ce transformă protecția solară în cel mai puternic combatant al îmbătrânirii. Dar asta nu înseamnă că trebuie să lași deoparte cremele cu factor de protecție solară atunci când soarele dispare; ci ar trebui să le folosești 365 de zile pe an.

Studiile arată că peste 70% din expunerea totală la soare este în mod neintenționat, când nici nu realizezi: precum  atunci când stai langă o fereastră sau ești în mașină. În plus, razele UV afectează ceramidele (grăsimile bune din piele care previn uscarea ei), așadar produsele cu FPS îți vor menține pielea hidratată. Te-am convins?

 
MENȚINE-ȚI FAȚA CURATĂ

Dacă îți lași machiajul pe față în timpul somnului, atragi radicalii liberi pe fața ta, iar machiajul blochează porii, ceea ce duce la apariția coșurilor. De asemenea, este esențial să îndepărtăm, pe lângă machiaj, și murdăria și urmele poluării din timpul zilei, așa că asigură-te că îți cureți întotdeauna pielea înainte de culcare. Și de ce, poate te întrebi, este nevoie să ne curățăm din nou fața atunci când ne trezim? Răspunsul este simplu: curățarea pielii dimineața înlătură toxinele, uleiul și celulele moarte care se formează pe pielea noastră în timpul somnului.

Du-ți rutina de curățare la un alt nivel și investește într-un dispozitiv de curățare a pielii. Acesta curăță în profunzime și exfoliază pielea, eliminând murdăria de pe față. Nu privi curățarea feței drept o corvoadă, ci ca pe un pas esențial în obținerea pielii la care ai visat dintotdeauna!

«Pielea este cel mai mare organ al corpului și prima barieră de apărare împotriva efectelor mediului înconjurător.»

 
COMPLETEAZĂ CU UN SER
Poate că deja folosești creme hidratante, dar deții în rutina ta de îngrijire a pielii și un ser de față? Iată câteva motive pentru care ar trebui să faci acest lucru: serurile cresc luminozitatea feței, combat liniile fine, ajută la menținerea fermității și sporesc eficacitatea celorlalte produse pe care le apliici... mai trebuie să continuăm? Și asta pentru că au o concentrație mai mare de ingrediente active și o formulă ce are la baza apa, pătrunzând mai rapid și mai adânc în piele. Dacă renunți și la alcool, zahăr și sare ești deja cu câțiva pași mai aproape de o piele cu un aspect mult mai luminos.
 

 
ÎNGRIJIRE DE NOAPTE

A avea o rutină specifică înainte de culcare te ajută să-ți refaci pielea și să controlezi viteza cu care înaintează procesul de îmbătrânire. În timp ce dormi, pielea ta trece la treabă pentru a se reface după lupta împotriva agresorilor externi din timpul zilei. Așa că după ce te-ai demachiat și ai folosit loțiune tonică, fă-ți un obicei din a aplica și o cremă reparatoare. Alege una care să satisfacă nevoile pielii tale, de exemplu, dacă vrei să combați primele semne ale îmbătrânirii pielii, alege Skinergise, iar pielea lăsată este combătută de Crema de noapte Ultimate Lift


 
SUSȚINERE DIN INTERIOR
Pielea este cel mai mare organ al corpului și prima barieră de apărare împotriva efectelor mediului înconjurător. Ne protejează de microorganisme, de razele UV, de apă și poluare, așa că este important ca și noi să o protejăm pe ea. Pentru a face asta, ai nevoie de o dietă echilibrată, ce include vitamine, minerale și antioxidanți (printre multe altele). Acizii grași Omega-3, care pot fi găsiți în pește gras sau în suplimente îți mențin pielea sănătoasă și hidratată. Însă uleiul de pește nu este singurul lucru din ocean care îți protejează pielea: Astaxantinul este un pigment regăsit în alge și în somonul din Oceanul Pacific – ceea ce-i dă somonului nuanța roz. Un supliment zilnic îmbunătățește elasticitatea și hidratarea pielii și reduce ridurile.

Întâmpină Noul an cu noi obiceiuri sănătoase!