Cum să dormi mai bine noaptea?

Dacă nu reușești să te odihnești cum trebuie noaptea, avem noi câteva sugestii pentru tine. Cu sfaturile noastre utile, te vei bucura de somnul necesar și vei scăpa de cearcăne pe bune!

Un somn odihnitor în fiecare zi ne poate îmbunătăți concentrarea & dispoziția. Dar cu tot stresul la care suntem supuși zilnic, somnul pașnic nu vine atât de ușor pentru majoritatea dintre noi.

CREAZĂ UN AMBIENT PLĂCUR
Pentru a te bucura de un somn bun, trebuie să te asiguri că mediul în care vei dormi este potrivit pentru a-ți calma mintea și a te pregăteasci pentru orele de somn. Evită lumina albastră a telefonului și diminuează lumina din încăpere. O muzică ușoară, care te-ar liniști, ar fi de mare ajutor. De asemenea, sugerăm să citești o carte înainte de culcare pentru a te distrage de la gândurile de peste zi.

FOLOSEȘTE O MASCĂ DE OCHI
Utilizarea unei măști de ochi pentru a crea ambianța perfectă funcționează perfect. Investește în masca de ochi pentru dormit Star Dreaming, care a fost creată cu confortul și nevoile tale în minte. 

AJUSTEAZĂ PATUL
Un somn bun este cel care te face să te simți relaxată și odihnită când te trezești. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci trebuie să reglezi pernele și saltelele pe care dormi. Sunt suficient de confortabile pentru a-ți relaxa corpul sau te jenează toată noaptea? Încearcă să găsești înălțimea perfectă a pernei și o saltea care nu îți va afecta spatele sau gâtul în timpul nopții.

SPRAY-UL LA DATORIE!
Unii oameni găsesc folosirea parfumurilor sau a spray-urilor și pe perne de ajutor! Încearcă spray-ul pentru corp & pernă Dream Sleep infuzat cu parfum de lavandă. Câteva pulverizări și parfumul magic te va duce în curând în lumea viselor.

DUȘ& MASAJ
Un duș lung te ajută să detensionezi corpul și permite mușchilor și minții să se relaxeze. Răsfață-te cu o baie lungă, dacă ai probleme cu somnul, înainte de a continua cu rutina înainte de culcare. Pentru un plus de efect, folosește uleiul de corp Dream Sleep după duș. Ingredientele din ulei și parfumul său vor funcționa ca o poțiune minunată asupra simțurilor tale. Cu cele mai bune ingrediente, uleiul este potrivit pentru toate tipurile de piele, fiind o alegere de încredere a multor oameni din întreaga lume.

Încearcă aceste sfaturi și vezi cum se schimbă drastic lucrurile pentru tine. Este timpul să te trezești în fiecare dimineață cu o dispoziție vibrantă.

Text: Foto: Oriflame