Lifting care lucrează cu adevărat

Doar patru pași simpli pentru o piele fermă și tânără: gama NovAge Ultimate Lift Contour Define este concepută pentru a reda fermitate și suplețe pielii, oferă elasticitate, netezește vizibil ridurile profunde și definește contururile feței. Află mai multe despre produsele tale preferate!

De ce NovAge Ultimate Lift Contour Define?

Pe măsură ce îmbătrânim, celulele pielii pierd elastină și colagen, iar capacitatea naturală de a le produce încetinește. Drept rezultat apar riduri, piele lăsată. Reînnoirea naturală a celulelor încetinește, iar tenul devine tot mai lipsit de culoare.

Dovedit clinic: 40% din elasticitate este restabilită în 4 săptămâni utilizând gama NovAge Ultimate Lift Contour Define!

Tehnologia patentată AspartoLift din compoziția produselor Ultimate Lift Contour Define activează producția de colagen și elastină, crește fermitatea și elasticitatea pielii, stimulează procesul de reînnoire celulară. Testele arată că tehnologia AspartoLift este similară cu retinolul în ceea ce privește eficacitatea anti-îmbătrânire. Extract de celule stem din Buddleja încetinește pierderea colagenului și protejează împotriva radicalilor liberi, în acest mod încetinind  îmbătrânirea pielii. Tehnologia antirid Tri-Peptide se bazează pe trei peptide vegetale care stimulează activ producția de colagen și asigură celulele cu umiditate, netezind pielea și reducând semnificativ ridurile.

Dovedit clinic: îngrijirea completă este de 7 ori mai eficientă decât produsele separate din aceeași gamă.

Doar 4 pași și 2 minute de 2 ori pe zi pentru sănătatea și frumusețea pielii – este mult mai ușor decât pare! Pielea primește substanțele necesare și îngrijirea completă, iar timp pentru această rutină vei găsi chiar și în cea mai încărcată dimineață sau seara târziu, când cazi de oboseală după o zi plină. Iubirea de sine se reflectă în acțiuni, nu în gânduri sau cuvinte, deci începe să ai grijă de tine în mod regulat. Dacă încă nu folosești îngrijirea completă, încearcă și fii gata să fii uimită de rezultate!

Pasul 1: spală toată oboseala

O curățare adecvată stimulează reînnoirea celulelor, elimină impuritățile și pregătește pielea pentru îngrijirea de bază. Este importantă seara după ce pielea a fost expusă factorilor agresivi ai mediului toată ziua: aer poluat, praf, radiații ultraviolete. Este importantă dimineața când este necesar să speli sebumul produs în timpul nopții. Gel de curăţare 2-în-1 NovAge face o treabă excelentă: curăță și tonifiază, înmoaie și calmează datorită tehnologiei bazate pe bisabolol natural, obținut din mușețel și arbore de candea.

Pasul 2: privește în ochi

Ochii noștri ne dau posibilitatea să admirăm atâta frumusețe în fiecare zi: peisaje uimitoare, zâmbetele celor dragi, creații ale artiștilor. Pielea din jurul ochilor este de 10 ori mai subțire decât restul feței și, prin urmare, prima care este afectată de semnele îmbătrânirii. Este important să folosești un produs separat pentru ea – cum ar fi crema cu efect intens de lifting pentru zona de contur a ochilor NovAge Ultimate Lift Contour Define cu cofeină și acid hialuronic cu greutate moleculară mică, care atrage și reține în mod activ apa. Crema îmbunătățește aspectul pielii din jurul ochilor și reduce ridurile pentru un aspect proaspăt.

Pasul 3: acordă-ți o îngrijire specială

Serul conține ingrediente active în concentrație crescută, care, datorită texturii ușoare, pătrunde adânc în epidermă și începe să lucreze din interior, sporind în acest mod efectul cremelor de zi și de noapte. Ser cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift Contour Define conferă fermitatea și îmbunătățește elasticitatea pielii, diminuând aspectul ridurilor. Are la bază tehnologia patentată AspartoLift, care restabilește flexibilitatea fibroblastelor din celulele pielii și complexul TriPeptide – un trio de peptide vegetale din orez, drojdie și grâu care stimulează producția de colagen și satură celulele pielii cu umiditate.

Pasul 4: hidratează pielea

Deshidratarea poate duce la stres oxidativ și poate spori semnele îmbătrânirii, astfel încât ultimul și cel mai important pas în îngrijirea completă a pielii este cheia pentru o piele sănătoasă și frumoasă. Efectul cremelor din setul pentru îngrijirea completă diferă: crema de zi asigură hidratare și protecție împotriva radiațiilor UV, iar crema de noapte – reface și hrănește pielea în acele ore în care pielea este mai susceptibilă la ingredientele active. Cremă de zi cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift Contour Define FPS 15 îmbăgățită cu AspartoLift, extract de celule stem din Buddleja și tehnologia de hidratare FreshProtect, redă fermitatea şi elasticitatea pielii. Cremă de noapte cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift Contour Define  și complexul nutritiv intens NightRecover îmbunătățește elasticitatea pielii în doar 4  săptămâni.

Text: