Din dragoste față de natură: totul despre noua serie de produse pentru față Love Nature

Produsele îmbunătățite de îngrijire a tenului Love Nature nu doar te vor bucura cu o textură ideală, cu o aromă plăcută și ingrediente naturale, dar vor contribui la salvarea planetei noastre.

Ambalaj Ecologic
Sticlele și capacele de plastic Love Nature conțin 40% de plastic prelucrat: asta ajută la economisirea apei și energiei electrice care a fi fost consumate în procesul de producere, reduce amprenta de carbon și cantitatea deșeurilor. 

Ingrediente organice
În extractele din noua serie îmbunătățită Love Nature nu a existat nici o picătură de substanțe chimice–– de la cultivarea și recoltarea ingredientelor până la prelucrarea lor. Acest lucru permite păstrarea proprietăților plantelor, astfel încât pielea ta primește tot ceea de ce are cu adevărat nevoie și nimic în plus! Ingredientele produselor Love Nature sunt cultivate cu dragoste în condiții ecologice, fără utilizarea pesticidelor. Astfel noi ne străduim să păstrăm planeta noastră, să evităm poluarea solului și a apei.

Formule biodegradabile

Toate produsele Love Nature conțin formule biodegradabile: nimerind în apele stătătoare, ele pot fi degradate sub acțiunea unor agenți biologici, ceea ce înseamnă că ele nu produc daune oceanelor lumii. Plasticul în ocean –– este una dintre cele mai importante probleme globale actuale, de aceea noi utilizăm doar microparticule de exfoliere de origine naturală, cum ar fi coaja de migdale.

Text: Foto: Oriflame