5 sfaturi de top pentru mame cu copii fericiți

Care este rețeta pentru a avea o familie fericită? Cine este mai în măsură să răspundă la această întrebare decât înseși mamele? De aceea, am chemat cinci mame la sediul nostru din Stockholm și le-am rugat să ne ofere cele mai bune sfaturi. Iată care sunt acestea!

FĂ-I SĂ RÂDĂ
„Asemenea adulților, copiii pot fi uneori capricioși - iar fiul meu cel mai în vârstă nu face excepție. De aceea, când plânge uneori (și îmi dau seama că este un plans complet fals) încerc să îi canalizez atenția spre altceva, făcând ceva total diferit. De exemplu, mă prefac că mă împiedic. Mereu funcționează și îl fac astfel să râdă.”
- Jessica Håkansson
Manager de proces, Departamentul creativ global 
Mamă a doi copii
 
ÎNGRIJEȘTE-LE PIELEA

„Copiii mici au în general o piele mai sensibilă, așa că este indicat să folosești întotdeauna doar creme de duș delicate și creme hidratante. Acest lucru mă ajută să evit eventualele nemulțumiri cauzate de iritații și de pielea uscată. Noile mele favorite sunt produsele din gama Loving Care. Sunt minunate nu doar pentru pielea fiului meu, ci pentru întreaga familie!”

Anna-Klara Grödell 
Art-director.

Mamă a unui copil

PROCEAZĂ ASTFEL ÎNCÂT MESELE SĂ FIE DISTRACTIVE
“Copiii mici pot fi pretențioși la mâncare. Fiica mea ar putea literalmente plânge de fiecare dată când îi dăm legume. De aceea, pentru a face totul mai distractiv, am început să compunem diferite fețe și animăluțe alcătuite din bucățele din mâncarea ei. Acum, este fericită să mestece copăceii de broccoli!”

Janelle Hallberg 
Senior Manager Creative Department
Mamă a unui copil

ÎNCURAJEAZĂ O BUNĂ IGIENĂ A CORPULUI
„M-am străduit să-mi învăț copiii obiceiurile bune de igienă de la o vârstă fragedă. Și deoarece sunt copii, le place să folosească săpun și șampon DIN PLIN atunci când se spală. De aceea, de obicei, ne aprovizionăm cu produse de mărime XXL – astfel, este mai puțin probabil să rămânem fără, și este mai avantajos pentru bugetul nostru!” 
Julia Koga
Art Director
Mamă a doi copii

TRĂIEȘTE CLIPA!
„Atunci când ești adult, ai tendința să te concentrezi mereu asupra a ceea ce se întâmplă mâine sau anul viitor, dar copiii se gândesc mai mult la ceea ce se petrece aici și acum. De aceea, încerc să mă concentrez asupra momentului și să fiu foarte specifică cu privire la ceea ce trebuie făcut acum, în momentul în care vorbesc cu copiii mei.”

- Maria Hillgren
Designer
Mamă a doi copii
Text: Foto: EVELINA MOLIN