Antrenamente pentru cuplu

Reconsideră lista de obiective pe 2017 și adaugă activitate sportivă pe lista activităților de cuplu. Dacă te antrenezi cu persoana iubită, vă veți distra și veți contribui amândoi la îmbunătățirea sănătății voastre.

1. DANSUL

Dansul în perechi – calea spre o viață sănătoasă, și nu numai. Acesta mai este și o cale bună spre o relație sănătoasă, deoarece dansul – este comunicare, de la care ai să înveți cum să fii mai apropiat cu persoana dragă, și în același timp nelimitându-i spațiul. În plus dansul pentru perechi  este o lecție bună pentru a vă atinge obiectivele împreună în același ritm.

2. BOX

Acum, tot mai des bărbații, cât și femeile, aleg boxul ca sport pentru a fi mai puternici, flexibili și pentru o dezvoltare armonioasă. Și dacă ești în căutarea unui sport serios unde să poți depăși dificultățile atunci boxul este varianta cea mai bună. Și în plus ce poate fi mai efectiv decât o serie jab-uri de la persoana dragă? 

3. TENIS

Tenisul și celelalte sporturi asemănătoare – squash-ul, badminton, ping-pong – sunt o alegere bună pentru cei care sunt în căutarea unui sport unde se pot implica ambii. Dacă ambii sunteți începători atunci ar fi de dorit să luați câteva lecții de la un trainer profesionalist, de la care veți învăța tehnica corectă de aruncare. Iar când veți dori să socializați mai mult puteți să vă înscrieți la un club de tenis – unde puteți participa la competiții cu alte perechi!

4. ACROYOGA 

Acroyoga – este o practică pentru perechi, care este o combinație dintre elementele acrobaticii și yogăi. Mulți practicanți a acestui tip de yoga propun ținerea sau ridicare unui partener pe altul, ceea ce conduce la dezvoltarea încrederii și de a-și atinge scopul împreună. 

5. PLIMBĂRILE

Să ieșiți la o plimbare – ce poate fi mai ușor? Pentru o plimbare nu e nevoie de vre-un echipament special sau a unor haine sau încălțări speciale, puteți singuri să alegeți ritmul și distanța care doriți să o parcurgeți, poți să evadezi în natură – asta cu siguranță vă va scădea nivelul de stres – și, ceea ce e mai important, puteți să profitați de compania unuia celuilalt în timp ce deveniți literalmente mai sănătos cu fiecare pas!Text: Foto: Getty Images