Îmbunătățește rutina Novage+ cu masajul facial energizant Novage+ Signature

Masajul facial energizant Novage+ Signature este un masaj personalizat, conceput pe bază științifică, care sporește beneficiile programului de îngrijire a pielii Novage+. Masajul urmează fiecare dintre etapele rutinei Novage+ pentru a optimiza reînnoirea celulară, pentru a ajuta pielea să absoarbă produsele, a îndepărta impuritățile, a reduce cearcănele și pungile de sub ochi și a ridica conturul feței.

PASUL 1 - Curăță cu tehnica effleurage
Primul pas este de a curăța pielea cu o tehnică effleurage pentru a obține o piele mai netedă și mai radiantă. 

PASUL 2 - Tehnica pulsului limfatic în zona ochilor
Al doilea pas este aplicarea cremei pentru ochi, folosind o tehnică de puls limfatic pentru a îmbunătăți microcirculația, pentru a reduce cearcănele și umflăturile de sub ochi și pentru a răspândi uniform substanțele active conținute în crema de ochi. 

PASUL 3 - Stimulează cu tehnica de tapotare
Al treilea pas este aplicarea serului, stimulând pielea cu o tehnică de tapotare pentru a o încălzi și energiza, pentru a optimiza microcirculația și pentru a spori absorbția serului.

PASUL 4 - Hidratarea cu un masaj profund al țesuturilor
Etapa finală constă în hidratarea pielii cu cremele de zi și de noapte, cu un masaj mai profund al țesuturilor pentru a ajuta la ridicarea contururilor faciale, eliberarea tensiunii din mușchiul maseter, stimularea fluxului sanguin pentru întreaga față și îmbunătățirea flexibilității și elasticității pielii. 

În general, masajul facial energizant Novage+ Signature este o experiență unică care sporește beneficiile programului de îngrijire a pielii Novage+ și lasă pielea calmă, energizată și netedă.