Atât de naturale încât îți vine să guști din ele

În fiecare serie reînnoită Love Nature nu este doar unul, ci două super ingrediente organice. Totul pentru frumusețea pielii tale din dragoste și grijă față de natură!

Formulele produselor noi Love Nature nu conțin parabeni, doar formule biodegradabile, nu conțin siliconi și nici microparticule din plastic – toate produsele de exfoliere conțin microparticule exfoliante naturale. Toate ingredientele se cultivă în condiții ecologice la ferme speciale, fără a se utiliza pesticidele, iar ambalajele acestor produse conțin  40% de plastic prelucrat.  
 
Grija pentru piele, grija pentru planetă, grija pentru tine — iată ce înseamnă Love Nature! 

Aloe vera organic + apă de nucă de cocos organic 
Frunzele de aloe vera conțin 99.5% apă — anume din acest motiv această plantă este atât de recunoscută datorită proprietăților de hidratare. Aloe vera stimulează regenerarea celulară, vindecă inflamațiile și rănile mici, reduce alergiile, are proprietăți antioxidante și revitalizante pentru piele. Pentru produsele noastre noi cumpărăm aloe vera la una dintre cele mai organice ferme din lume, care se află în statul mexican Tamaulipas. 

În seria nouă pentru pielea normală, noi am adăugat apă de nucă de cocos, care ajută la păstrarea și menținerea umidității din piele. Apa de nucă de cocos organic conține citochine (nutrient), care întăresc celulele epidermei și acid lauric care are efect antiimflamator

Ulei de arbore de ceai organic + lime mexican organic

La începutul sec. 20 au fost efectuate primele cercetări care confirmau proprietățile antibacteriene și antifungice ale uleiului de arbore de ceai. Acest ulei era utilizat ca antibiotic local. În componența produselor cosmetice, el se confruntă cu inflamațiile și strălucirea inestetică.  

Acțiunea ingredientelor preferate de pielea grasă este sporită de lime-ul mexican din statul Kolima, de pe coasta Pacificului, care tonifică instantaneu și matifiază pielea. 

Оvăzul organic + fructe goji organice

Ovăzul este bogat în biotine (vitamina H), proteine, magneziu, acid fitinic și vitaminele grupei B. Este un cocktail bogat în vitamine și nutrienți care întăresc pielea uscată, o hidratează, catifelează și calmează. Pentru un confort maximal, am adăugat fructele goji, care au proprietăți hrănitoare și antioxidante. 

Pentru produsele Love Nature, fructele goji sunt cultivate pe pământul lor natal – în China. Ele sunt cultivate la temperaturi joase într-un loc îndepărtat Ninsia, dar sunt culese în timpul verii, atunci când proprietățile lor ating efectul maxim. 

Text: Foto: Oriflame