De ce este importantă crema de noapte

Probabil cunoști că includerea cremei de noapte în rutina zilnică de îngrijire a tenului tău este o necesitate, dar știi de ce? L-am rugat pe David Jameson, expertul nostru, managerul de comunicare științifică și de produs de la Oriflame, să ne spună tot ce trebuie să știm despre crema de noapte pentru îngrijirea tenului.

Probabil cunoști că includerea cremei de noapte în rutina zilnică de îngrijire a tenului tău este o necesitate, dar știi de ce? L-am rugat pe David Jameson, expertul nostru, managerul de comunicare științifică și de produs de la Oriflame, să ne spună tot ce trebuie să știm despre crema de noapte pentru îngrijirea tenului.

Un produs care face minuni în timp ce dormi pare un vis îndepărtat. Dar o cremă hidratantă special concepută pentru noapte are într-adevăr multe beneficii pentru piele.

Crema de noapte vs crema de zi

Petrecem mult timp expuși la soare și la aerul poluat, ceea ce face ca pielea noastră să fie uscată și iritată. O bună cremă de noapte ne poate ajuta să facem față efectelor nocive ale mediului înconjurător. Adevărul este că fiecare produs are un scop unic și conține diferite ingrediente care funcționează cel mai bine în anumite momente ale zilei. Nu crezi că este timpul să nu mai folosești crema de zi înainte de culcare?!

«Scopul unei creme de noapte este de a oferi pielii o nutriție sporită și de a o repara în timpul somnului. Cremele de noapte sunt, de asemenea, concepute pentru a aborda diverse probleme, cum ar fi ridurile, pierderea fermității și pielea ternă», spune David Jameson.

Crema de noapte vs crema de zi

«Cremele de noapte conțin, de obicei, ingrediente mai hrănitoare - unt de shea, uleiuri din semințe și altele. Cremele de zi, pe de altă parte, pot conține filtre UV și ingrediente active de protecție care nu sunt potrivite pentru utilizarea pe timp de noapte. Așadar, cremele de noapte și cele de zi rezolvă probleme diferite și au beneficii diferite».

 

Aplicăm crema corect

«Crema hidratantă de noapte trebuie aplicată după curățarea tenului și după crema de ochi și serul pentru ochi». Aplică o cantitate de cremă de mărimea unui bob de mazăre pe obraji, bărbie și frunte. Se masează uniform până când crema este complet absorbită. Zona de aplicare este întreaga față, cu excepția zonei ochilor.

O cremă de noapte bună va ajuta la obținerea tuturor beneficiilor unei rutine de îngrijire a pielii de seară. Cu toate acestea, este important să începi să o aplici cât mai devreme posibil, nu să o amâni până în ultimele minute înainte de culcare, astfel încât crema să aibă timp să se absoarbă corect în piele și nu în pernă.

Alegem doar cel mai bun

«Cremele noastre de noapte sunt, de obicei, concepute pentru toate tipurile de piele, așa că îți recomandăm să alegi o cremă de noapte în funcție de nevoile pielii tale. De exemplu, antirid, lifting sau uniformizarea tenului. Cremele de noapte specializate pot rezolva problemele pielii, pe lângă «sarcinile» lor standard, cum ar fi hrănirea și regenerarea».

 

7 creme de noapte, de care ai nevoie

1. Dacă ai nevoie de un plus de lifting, crema de noapte cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift Contour Define este o opțiune excelentă. Această cremă hidratantă stimulează producția de colagen și elastină pentru un contur facial mai bine conturat.

2. Crema de noapte protectoare Optimals Urban Guard 3D este ideală pentru cei care iubesc viața de oraș. Aceasta este concepută pentru a curăța și reechilibra pielea care «trăiește» într-o zonă cu un impact ridicat al factorilor negativi asupra mediului.

3. Vrei ceva mai ușor? Alege crema de noapte hidratantă Optimals Hydra Radiance pentru tenul mixt. Această cremă hidratantă matifiantă cu o textură de gel redă catifelarea și întărește bariera pielii.

4. Ai un ten neuniform, pete întunecate și tulburări de pigmentare? Încearcă crema de noapte împotriva pigmentării NovAge Brilliance Infinite Luminosity.

5. Piele sensibilă? Atrage atenția la crema de noapte cu efect de confort NovAge Skinrelief Pro Resilient cu tehnologia Ultra Calm. Este special formulată pentru pielea sensibilă.

6. Folosește crema de noapte de fermitate Royal Velvet pentru a te răsfăța. Această cremă hidratantă cu o textură luxoasă întărește pielea și combate ridurile.

7. Crema de noapte hidratantă Optimals Hydra Radiance pentru ten uscat este o adevărată descoperire pentru pielea aspră și deshidratată. Crema hidratează intensiv și reface bariera lipidică pe tot parcursul nopții.