Cum se creează produsele Oriflame?

Noi suntem din Suedia și avem o viziune specială despre frumusețea și producerea produselor. Toate produsele Oriflame sunt inofensive în utilizare, sunt create pe baza celor mai recente cercet[ri ale științei suedeze și corespund celor mai înalte standarde.

PRODUCERE RESPONSABILĂ
Noi tindem să folosim ingrediente naturale care corespund normelor ecologice și care nu dăunează mediului înconjurător.
 

Scanare eco-etică
Toate ingredientele trec o procedură unică de scanare, care confirmă originea etică, calitatea și siguranța. Noi niciodată nu folosim ingrediente din surse care se află pe cale de dispariție.

Particule exfoliante naturale
În scrub-urile noastre se conțin doar microparticule biodegradabile în loc de granule plastice, cum ar fi coaja zdrobită de migdale. 
Se dezintegrează în mod natural și nu dăunează mediului acvatic.

Extracte naturale
Toate extractele în compoziția produselor Oriflame sunt de origine naturală.

FORMULE SIGURE
Produsele noastre sunt supuse testelor ce țin de siguranța și corespunderea acestora tuturor normelor de producere.
 

Fără GMO
Niciun produs Oriflame nu conține GMO.

Standarde stricte europene
În acest moment, Uniunea Europeană a interzis peste 1300 de ingrediente cosmetice care dăunează consumatorilor și mediului înconjurător. Noi avem cerințe mai stricte pentru siguranța produselor, de aceea am eliminat 60 componente periculoase, din punctul nostru de vedere.

Teste riguroase pentru siguranță
Noi verificăm formulele cosmetice pe voluntari sănătoși în laboratoare independente. Astfel de teste ne ajută să ne convingem în faptul că metodele noastre sunt sigure și corespund standardelor stricte europene.