Totul despre proprietățile benefice ale avocado

Vă vom povesti despre produsele Oriflame, în care veți putea găsi ulei de avocado și despre proprietățile benefice ale acestuia în îngrijirea pielii și a părului.

PROPRIETĂȚILE FOLOSITOARE ALE ULEIULUI DE AVOCADO
Uleiul de avocado este bogat în emolienți și vitamina E. Acesta hidratează profund  și hrănește pielea, îi conferă catifelare și netezime, restabilește strălucirea firelor de păr, făcându-le mai docile. 
Aplicarea uleiului pentru corp și păr Love Nature — este o plăcere continuă: se absoarbe rapid, nu lasă urme grase și conferă pielii o aromă delicată.

CUM ESTE MAI BINE DE A-L UTILIZA: Aplică o picătură de ulei pe palmă, apoi freacă palmele, și treci cu ele peste părul tău, distribuind uleiul de la mijlocul lungimii până la capete, șterge-l cu un prosop, dacă este necesar. Nu spăla uleiul de pe păr. În timp ce uleiul este absorbit în păr, aplică-l în loc de crema obișnuită, Avocado pentru sănătate și frumusețe, pentru a oferi o hidratare profundă. 

PENTRU MÂINI
Avocado conține grăsimi sănătoase, cu proprietăți de hidratare (ce ajută la menținerea pielii catifelate și netede) și antioxidanți, care împiedică procesul de îmbătrânire al pielii, încetinesc apariția ridurilor și îmbunătățesc elasticitatea pielii. Poartă în poșetă crema de mâini hidratantă cu ulei de avocado, păstreaz-o pe masa de lucru și în camera de baie. Pielea va rămâne mereu catifelată și tânără!

PENTRU PICIOARE
Extractele naturale de avocado pot fi, de asemenea, găsite în formulele cremei pentru picioare. Cremă de noapte hidratantă pentru picioare Feet Up Comfort cu extracte naturale de avocado și aloe Vera, conferă catifelare chiar și pentru cea mai aspră piele. Pentru un efect mai mare, utilizați înainte de culcare și dormiți în (ciorapi). 

PENTRU UN DUȘ CU PLĂCERE
Aplică săpunul și crema de duș, pentru îngrijirea pielii corpului și prelungirea acțiunii aromei. Este greu să-ți închipui un început mai frumos al zilei! 
În plus, toate produsele Love Nature sunt biodegradabile. Aceasta înseamnă că ele se descompun în mod natural și nu dăunează mediului acvatic. Află mai multe la capitolul modul în care seria Love Nature poate salva oceanul mondial.

Text: Foto: Oriflame