Terapia prin culori: alegem un ruj pentru primăvară

Doriți să încercați o imagine nouă, să puneţi în evidenţă starea de spirit sau să aveţi mai multă încredere? Inspirați-vă de exemplul colegilor noștri din Stockholm și aflați ce nuanțe ale noului ruj The ONE Colour Obsession sunt alese de șapte fete.

Maya: Mă intimidez să folosesc ruj de culoare întunecată, dar când vine vorba de culori delicate - aici știu totul. Ador nuanțele de culoare nudă, de exemplu «Vanilla Sky». Acesta conferă buzelor o culoare uşoară, asigură un efect hidratant și un aspect bine îngrijit. Exact de ce am nevoie!,

Clara: Întotdeauna am crezut că rujul nu e pentru mine. Dar s-a dovedit că trebuia doar să încerc!Am încercat toate cele zece nuanțe ale rujului The ONE Obsession Color și m-am oprit la  «Peach Passion». O culoare vibrantă ce se potrivește tenului meu deschis şi părului.

 

Elena: Nuanţa «Cherry Crave» se potriveşte ideal pielii mele: nici prea închisă, nici prea deschisă. Rujul este ușor de aplicat, hidratează buzele și oferă o senzaţie plăcută. Dar ceea la ce nu m-am așteptat este machiajul vibrant care a adus multă atenție în viața mea. Mă simt uimitor!

Evelina: : Culoarea delicată şi, în același timp, vibrantă a rujului «Pink Possession» oferă buzelor un super volum, este ușor de aplicat şi conferă încredere. De asemenea, este o nuanţă perfectă dacă doreşti să pui accent pe machiajul ochilor.

Rebeca: Îmi place să încerc diferite nuanțe întunecate. Iar «Red Fever» mi se potriveşte perfect! Primul strat conferă buzelor o culoare bogată, hidratare și o finisare netedă. Acest machiaj va arăta bine atât ca machiaj de zi, cât şi de seară. Dar dacă vreau să arăt extrem de luxos și să mă simt încrezătoare, aplic şi al doilea strat. Feriţi-vă!

Anna: Nuanțele de coral mi se potrivesc cel mai mult, de exemplu, «Coral Craze» arată pe buze ca un luciu vibrant. Vrei mai multă culoare? Adăugă câteva straturi pentru a te bucura de efect. Apropo, rujul se menţine şi se simte confortabil pe buze.

Carolina: : Cui nu-i place culoarea roz? Am zeci de rujuri roz, dar noul meu favorit este The ONE Color Obsession. Nu curge, oferă o culoare netedă saturată şi arată grozav. Alegeți nuanța «Magenta Mania», dacă faci parte din grupul iubitorilor de culoare roz.

Text: Foto: Oriflame