Sunteți un brand: cum să vă dezvoltați blogul de frumusețe?

Cadre profesionale și publicații în conformitate cu un plan strict — nu este egal cu milioane de Like-uri și faima mondialа. Microblogerii au un nivel de încredere mai înalt decât starurile cu milioane de followeri. Alăturați-vă trendului și începeți să construiți un brand personal care vă va crește veniturile!

 

Cu încă un deceniu în urmă, răsfoiam revistele pentru a vedea ce parfum în noul sezon alege actrița preferată. Astăzi, opinia a sute de mii de oameni este influențată de oameni ca tine și mine - singura diferență este că aceștia au dezvoltat un brand personal în rețelele sociale și au creat o întreagă comunitate dintr-un public loial.

Și tu poți face la fel! Vorbește despre mijloacele tale favorite, împărtășește-ți traiul de viață, descoperă-te din diferite puncte de vedere - și crește veniturile afacerii datorită creșterii încrederii. Nu este necesar să ai mii de followeri, să faci poze profesionale și să te pricepi în cosmetica decorativă cum o face Alain Mawon. Știm de unde să începi!

1. Află mai multe informații

Uită-te la paginile bloggerilor de top și înscrie orice detalii care vor îți vor atrage atenția. Aspecte interesante de produse, umor, situații pentru Stories, rubrici, hashtags: cu cât mai multe idei interesante colectezi, cu atât mai bine.

2. …și deodată uită!

A venit timpul să-ți creezi propriul stil, care va deveni cunoscut. Fii atent: bloggerul popular are întotdeauna o anumită ipostază sau o trăsătură caracteristică. Unul știe totul despre îngrijirea pielii, celălalt desenează săgețile de podium în doi timpi, al treilea are cele mai amuzante stories. Care este punctul tău forte, ce asociații vrei să evoci?

3. Întocmește un plan

La început, va fi dificil să postezi ceva în mod regulat. Începe cu planificarea de bază: selectează postările în funcție de zilele săptămânii, adaugă subiecte aproximative. Astfel vei putea evita pauzele prea mari - sau, dimpotrivă, publicațiile prea frecvente.

4. Totul ce trebuie să faci – este să începi

«Nu știu să scriu interesant»

«Voi trece cursul de prelucrare a pozelor și iată atuuuuunci.......»

Nu amâna și începe astăzi! Primele succese vor provoca interesul și vor motiva creșterea. Îți îngrijești pielea în fiecare dimineață? Plasează camera în modulul selfie, înregistrează-ți rutina și postează videoclipul în IGTV. Fondul de ten a fost aplicat astăzi ideal? Fă o poză și împărtășește makeup-lifhak. A venit o comandă nouă? Despacheteaz-o și întreabă cu ce s-au răsfățat recent abonații tăi. E mai simplu decât pare la prima vedere. Acordă atenție la postările și stories, subiectele și momentele, comentariile și reacțiile publicului tău. Utilizează această informație pentru planificarea conținutului!

5. Alătură-te mișcării # eurecomand

În această toamnă, am lansat o întreagă mișcare în care participă vedete de instagram și liderii noștri – alătură-te și tu! Vorbește despre produsele tale preferate cu un hashtag # Recomand: astfel vei deveni parte a unei comunități imense de frumusețe, și toți cei, care citesc recenziile despre Oriflame în  rețelele de socializare х[KA1]  vor vedea blogul tău.

Text: Foto: Oriflame