Arome: Sfaturi parfumier

Parfumiera Eleanor Massine, creatoarea noului parfum Oriflame Wonderflower, oferă șapte sfaturi cu privire la modul de a-ți găsi parfumul potrivit.

1. PRIMUL PARFUM
 "Când eram o adolescentă, în vârstă de 13 sau 14 de ani, m-am dus la magazinul de parfumuri din Monaco. Acolo am câștigat un parfum ce conținea o notă de vanilie: era o compoziție orientală foarte interesantă, dulce și proaspătă în același timp.

Atunci când e vorba de alegerea primului parfum vă recomand să vă lăsați pradă simțurilor și să vă urmați intuitia. Mirosul ar trebui să reflecte lumea ta interioara, dar ar trebui să fie confortabil cu el. "


2. CUNOAȘTE-TE
 "Cele mai multe dintre aromele pe care le plac, rezonează cu amintirile noastre și sunt asociate cu unele dintre evenimentele vieții. Prin urmare, la alegerea unui parfum, trebuie sa-ți asculți cu atenție simțurile. În viața noastră de zi cu zi, există două surse permanente de noi arome: este natura și culinăria. Plimbându-ne prin păduri, parcuri și grădini, încercând noi feluri de mâncare, încercăm noi note și combinații ale acestora. De exemplu, mie persponal, îmi place cu adevărat nota de vanilie: ea poate fi dulce, poate să-mi aducă aminte de un fel de mâncare neobișnuită, dar în același timp poate dezvălui niște note sălbatice ".


3. AI ÎNCREDERE ÎN INSTINCTELE TALE

 "Știu ce-mi place – este vorba despre sentimentul când aroma face explozii prin mintea mea, ceea ce-mi face toate simțurile să cânte. Îmi plac compozițiile luminose puternice, echilibrate cu note proaspete: aceste arome mă captiveză, iar eu nu pot rezista magiei lor ".

4. BUCURAȚI-VĂ DE VIAȚĂ
 "Noul parfum Oriflame Wonderflower - o celebrare a feminității infinite, vesele și frivole. În baza sa - o coardă curcubeu, jucaușă și seducătoare. Această notă luminoasă și puternică dă un sentiment de bucurie și libertate. "


5. FOLOSIȚI CU ÎNȚELEPCIUNE

"Coco Chanel a spunea: aplică parfum acolo unde ți-ar plăcea să fii sărutată ". Pot adăuga doar un singur lucru: nu uitați despre punctele de puls - încheieturi și zonele din spatele urechilor."


6. PRELUNGEȘTE EFECTUL
 "Există mai multe moduri de a face parfumul să dureze mai mult: puteți să-l aplicați pe haine, eșarfă, șal sau pe păr, în cele din urmă. Puteți chiar să adăugați câteva picături de parfum în loțiunea ta de corp! "


7. GRIJA PENTRU EL

 "Cel mai rău lucru pentru arome este acțiunea căldurii. Pentru a păstra parfumul tău pentru o lungă perioadă de timp, păstrați-l în frigider sau pur și simplu o cameră rece. "

WONDERFLOWER

Aroma de Wonderflower are la bază pere suculente, combinate cu note florale captivante de violete și migdale iar notele originale ale curcubeului reprezintă o combinație jucăușă și fermecătoare.


 


Cumpăra aroma Wonderflower aici.

 Text: Foto: Oriflame