Ești pregătit de schimbări?

Vilă în afara orașului, mașină de lux, călătorii, învățământ de calitate pentru copii – pare a fi o poveste, însă Natalia și Eduard Vasiliev au făcut-o realitate. Business-partenerii companiei Oriflame împart secretele succesului lor – verifică-ți disponibilitatea pentru ați schimba viața!

Cu ce v-ați ocupat până a veni la Oriflame? 

N.V.: Am fost angajați, ca și alții.

Ce va determinat să faceți schimbări?

E.V.: Eram pregătiți pentru schimbări. Doream să avem o vilă în afara orașului. Am vrut să am o mașină de lux, să călătorim, fiului să-i oferim o educație bună.

N.V.: Noi doream singuri să ne asigurăm o viață prosperă, iar tinerii specialiști sau angajați au un salariu atât de mare.

De ce ați ales MLM și compania Oriflame? 

N.V.: La Oriflame nu sunt necesare investiții inițiale. Plata de înregistrare e – nu e o sumă mare. Iar pe viitor totul depinde de tine. Noi  ne întrebam: peste cât timp putem avea un venit de 10000 lei pe lună? Asta ne-a fost de ajuns, pentru ca Eduard să lase jobul și să încep cariera aici. Ni s-a spus că timp de trei ani. Noi nu am vrut să așteptăm trei ani.

E.V.: Timp de un an am atins nivelul de venit aproximativ de 40 de mii (ruble). Acum aceleași rezultate care în trecut le aveam timp de un an, le obținem timp de o lună datorită tehnologiilor online.

Oportunitatea Oriflame – este doar pentru femei sau și pentru bărbați?

N.V.: Afacerea este afacere, nu contează ce gen ai. Când facem prezentări pentru bărbați, le vorbim despre faptul că bărbații trebuie să asigure familia, să câștige atât încât femeia să nu reușească să cheltuie. Când facem prezentări fetelor, le vorbim despre frumusețe și sănătate, le spunem că ar putea să construiască acest business împreună cu soțul sau prietenul lor. Noi nu separăm al cui e acest business, e o cauză comună, care unește familii.

În plus, această afacere poate fi transmisă prin moștenire.

N.V.: Da, e de ani de zile, chiar de secol, și e o oportunitate reală de construi ceva la mare la nivel global.

E.V.: Deseori vorbim:  că nu contează cât primim ci cât de repede faci tu banii ăștia. Foarte multe profesii deja dispar.  Automatizarea tuturor obiectelor devine tot mai întrebată, însă businessul dat este construit pe relațiile cu oamenii de aceea e o perspectivă potrivită.

Ce caută acum oamenii care vin să lucreze cu dvs. ? 

E.V.: La noi vin oamenii ce sunt gata de schimbări și își doresc schimbări. Dacă persoana nu mai dorește să fie angajată, este interesat de un stil de viață liber, care îl avem noi acum. Datorită tehnologiilor noastre, site-urilor, sistemul online de învățare poate construi afaceri oriunde. Acasă, în Bali – acolo unde ți-e convenabil.

Acum majoritatea oamenilor își doresc o viață echilibrată, iar noi îi arătăm modelul nostru de viață și cum să își echilibreze viața. Mama care se află în decret – are posibilitatea să-și construiască acest tip de afacere. Tatăl nu mai e nevoit să plece peste hotare la muncă. Poți chiar să combini munca ta și construirea acestei afaceri.

Text: Foto: Oriflame, Личный архив