Fă cunoștință cu modelul Niki Hajdu

Cum este de fapt să fii model? Am reușit să stăm de vorbă cu modelul Niki Hajdu din Ungaria, model la agenția Elite Management, pentru a ne spune ea despre culisele vieții de model.

Ți-ai dorit de mica să fii model?

Da, am visat dintotdeana să devin model Când eram mica, toată lumea îmi spunea că ar trebui să mă fac model pentru că eram înaltă și subțire.

Cum ai fost remarcată?

Eram pe o plajă în Ungaria cu niște prieteni, când un reprezentant al agenției m-a abordat și m-a întrebat dacă vreau să devin model.  Am acceptat, iar după un an, am schimbat agenția.

Care este sfatul tău pentru cele care aspire la o carieră în modelling?

Asigurață-vă că găsiți agenția care este cea mai potrivită pentru voi. Este important să te afli pe mâini bune.

Te-a schimbat cu ceva cariera de model?

Da, m-am schimbat mult de când am început să lucrez ca model. Am devenit mai focusată și mai profesionistă și am învățat incredibil de multe lucruri de la oamenii cu care am lucrat de-a lungul anilor.Ce faci când nu ești la shootinguri sau la prezentări?

De câțiva ani locuiesc în New York, unde totul este cu un pas înainte față de alte țări. Găsesc unde să mănânc sushi în timpul nopții și pot merge la premierele filmelor. Găsesc întotdeauna ceva de făcut.

Care este cel mai util truc de frumusețe pe care l-ai învățat de la make-up artiștii cu care ai lucrat?

În mod normal nu port prea mult machiaj, dar un lucru pe care l-am învățat este să îmi îngrijesc sprâncenele. Înainte, le conturam prea strident, și arătau puțin dramatic, însă acum știu cum să obțin un look natural.

Cum arată rutina ta zilnică de frumusețe?

Îmi spăl fața în fiecare dimineață și seara, și am grijă să îmi exfoliez pielea o data pe săptămână. Când nu lucrez, port doar rimel și balsam de buze.

Care este lookul tău preferat de petrecere?

Buze de roșu strălucitor și coafură cu volum.

Cum îți îngrijești corpul și te menții suplă?

Pentru mine este extrem de important să fiu în formă. Am un trainer personal în New York și fac eforturi să mănânc sănătos. Dar când sunt în Ungaria, nu pot să rezist – mâncare de acolo este pur și simplu mult prea gustoasă! 

 


Text: Foto: Benjamin Vnuck