Interviu cu modelul: Becky Thompson

Faceți cunoștință cu: Becky Thompson – model, life coach și amatoare de yoga. Ne-am întâlnit cu Becky în timpul filmărilor tutorialelor noastre video pentru a vorbi despre carieră, scopuri de viață, reguli de frumusețe și pentru a primi sfaturi valoroase de fitness.


Cum ai devenit model? 

Într-o zi la plimbarea m-a observat un scout a unei agenții de modelling. Aveam 16 ani și am decis că mai întâi am nevoie să termin școala, iar peste doi am semnat contractul.

Care au fost impresiile tale după prima zi de lucru?  
La început am fost încântată. Dar, apoi, s-a dovedit că prima zi de filmări a trebuit să o petrec plimbându-mă prin ploaie. A fost puțin diferit de ceea ce îmi imaginam, dar munca e muncă. De fapt, a fi model – este minunat! Călătoresc prin toată lumea, fac cunoștință cu o mulțime de oameni și beneficiez de reduceri mari la biletele de avion (un mare bonus, nu-i așa?).
  

Unde poți fi găsită?                                                                                                                                                                                Lucrez foarte mult în Japonia și Coreea, precum și în Statele Unite, Franța, și, desigur, în Londra!

Astăzi am filmat patru tutoriale video. Care este preferatul tău?  
Video-ul „Cum să arăți mai tânără cu ajutorul machiajului” a fost cel mai bun. Aveam nevoie de aceste sfaturi! 


Чтобы посмотреть видеоурок, перейди по ссылке.

Ai un hobby?  
Da, zilnic fac cursuri de yoga! Este o parte importantă din viața mea care mă face să mă simt minunat și să mă bucur de ceea ce văd în oglindă. În plus, sunt profesor calificat. Fac, de asemenea, life coach  - ajut fetele tinere să devină mai sigure pe sine. Apropo, tutorialele noastre video – sunt un instrument important, care vă vor ajuta să creați imagini noi, uimitoare. 
  


Cum ai ajuns la această idee?
 
Datorită activității mele, întâlnesc mulți oameni și des întâlnesc fete care nu au destulă încredere în sine. Imaginați-vă de câte critici și negativism au parte tinerele modele de la colegi și nu numai! Dar, în ciuda acestui fapt, lumea este plină de oportunități, și poți obține tot la ce visezi. Cum? Renunță la gândul că nu ești destul de bună, și gândește-te că poți face orice îți dorești (chiar dacă îți pare că nu este așa).


În viața în care este loc de familie, carieră și prieteni, hobby-uri și sport, este atins echilibrul dorit. Dacă consideri lucrul obiectivul principal în viață, poți înnebuni. Încerc să învăț fetele să găsească un echilibru și să se bucure de viață în toată plinătatea ei. 

 

Lecții de frumusețe cu Becky Thompson


Nu pot trăi fără:
…fără curățarea tenului.  La filmări și defilări sunt mereu machiată, de aceea acord mare atenție procedurii de curățare și o fac mereu dimineața și seara. Gel, tonic și crema hidratantă – sunt asistenții mei. Dar, cel mai important produs este crema pentru pielea din jurul ochilor, care mă ajută să arăt proaspătă și radiantă pe platourile de filmare.

MUST-HAVES pentru îngrijirea pielii:
Produse cu FPS. Pentru că am pielea palidă și o mulțime de pistrui. De asemenea, îmi plac produsele cosmetice pe bază de ulei. Ele au efect benefic asupra pielii, hidratează și hrănesc tenul. 

 

TRAVEL BEAUTY TIPS:
Îmi place la nebunie cosmetica pe bază de uleiuri.  Marele său avantaj e că aceasta oferă un impact benefic asupra pielii, îi conferă elasticitate și o hidratează.

Îngrijirea părului:
Îmi plac uleiurile – și în îngrijirea părului. Părul meu subțire se electrizează. Pentru a rezolva această problemă, aplic un balsam pe bază de uleiuri pe păr și îl las pe timpul nopții astfel obțin un rezultat excelent dimineața.   


Look-ul preferat la petreceri:
Ruj roșu și rochie neagră – în orice moment!

Sfaturi de sănătate:
Încerc să mențin o dietă vegetariană, și să acord mai multă atenție la ceea ce mănânc. De exemplu, aflând că avocado este foarte bun pentru piele l-am adăugat în dieta mea. Încerc să obțin cât mai multe vitamine și nutrienți necesari din alimente de aceea mănânc multe legume. Dar, din cauza că la Londra, unde locuiesc, soarele nu apare atât de frecvent, iau comprimate de vitamina D și C.


Text: