Răspunsul liderului

Ne-am întâlnit cu Ekaterina Timokhovets și Pavel Bolmusov, liderii comunității Oriflame și am vorbit despre alegerea potrivită, despre puterea echipei și despre modul de a face viața mai bună.

EKATERINA TIMOKHOVETS
«NOUL E MEREU INTERESANT. ACESTA E GUSTUL VIEȚII»

Cum pentru tine se manifestă mișcarea spre bine și dacă există o limită pentru perfecțiune?

Această mișcare îți permite să te dezvolți. Se nasc noi interese, orizontul se extinde, se nasc proiecte incitante, apar persoane interesante în viața, — toate acestea inspiră. Coperta fără conținut este lipsită de valoare. În același timp, întotdeauna spun că trebuie să fiți în armonie cu voi și cu lumea din jurul vostru și vă reamintiți că, pentru a face pe cineva fericit, trebuie mai întâi să fiți fericiți.

Perfecțiunea este un concept cu multiple fațete, care implică o varietate de parametri de calitate. În fiecare dintre noi există o anumită limită, pe care trebuie să o depășești. Dar când se întâmplă acest lucru, vine un sentiment de zbor.

Acum, fiecare sferă se dezvoltă rapid, iar trucul este că tot ce este nou trebuie să fie constant studiat. Există multe modalități noi pe care le puteți îmbunătăți fără întrerupere. Cred că în secolul 21 fiecare persoană de succes trebuie să învețe cum să se autodezvolte. Proiectul Oriflame «Mișcă-te spre bine» este exact despre asta.

Cât de important pentru tine este sprijinul?
Sprijinul dă putere. Paradoxul este că mulți oameni se pot relaxa, așa că nu vă agățați de asta. Este important să fii sincer cu tine și să înțelegi de ce faci fiecare pas.

Consideri că ești o persoană activă?
Cu siguranță. Particip la competiții sportive, proiecte sociale, recent am participat la yachting regatta. Noul e mereu interesant. Acesta este gustul vieții.

PAVEL BOLMUSOV
«NU AȘ VREA SĂ TRĂIESC DUPĂ SCENARIUL TIPIC CASĂ-JOB_CASĂ»

Când ați decis că este timpul să vă mișcați spre bine?
Când viața a devenit monotonă. МNu am vrut să trăiesc după scenariul tipic «casă-job-casă», am vrut o viață strălucitoare, plină de evenimente. Aceasta m-a motivat să încep să acționez. Așa am întâlnit compania Oriflame.

Cine te-a sprijinit de-a lungul drumului?
Părinții. Aceasta a fost o componentă foarte importantă a unui început reușit. Nu toată lumea te susține când începi o nouă afacere, și acesta este un obstacol mare: nu există încredere în sine, motivația este în scădere. Sprijinul oferă mai multe forțe pentru acțiune. În plus, datorită cooperării cu Oriflame, am mai mulți prieteni. Cred că acest lucru se datorează creșterii încrederii în sine. Și, bineînțeles, cei mai buni prieteni sunt echipa mea.

Cum crezi de la ce trebuie să începem să ne îmbunătățim viața? 
Viața ar trebui să fie îmbunătățită cu alegerile zilnice corecte, care va conduce la rezultatul corect în viitor. Cei care aleg această cale, vă sfătuiesc să găsiți acest mentor și, bineînțeles, să nu faceți greșeli pe care le fac mulți, asumându-și multe din primele zile. Implicarea ar trebui să fie treptată, în caz contrar entuziasmul tău nu va dura mult timp.

Ai un mod activ de viață?
Da, desigur. Mai mult, am început să mă gândesc la faptul că liderul unei astfel de companii cool trebuie să se conformeze timpurilor și apoi să înceapă a face sport. Am început să facă exerciții dimineața, a găsit un antrenor, și, desigur, fără linia de produse Wellness nu mi-ar fi reușit.

Text: Foto: Oriflame