Cum să alegi parfumul pentru ziua nunții

Parfumul pe care-l vei purta în această zi este destinat să creeze starea de spirit pentru una din cele mai importante evenimente din viața ta. Aceasta este o misiune importantă! Cum să strici ceva? Am cerut sfatul experților.

Matilda Johnson, expert categoria arome Oriflame

„Mirosul este asociat cu emoțiile. Acesta este modul tău de exprimare, o modalitate de a lăsa oamenii să vadă cine ești și ce vrei. Prin urmare atunci când alegi un parfum lasă-te ghidată de sentimente și starea de spirit.

Dacă dorești să te simți feminină și romantică, ți se va potrivi combinația de lemn și note florale. Dacă dorești să strălucești, încearcă un parfum clasic chypre. Iar dacă dorești să subliniezi sensibilitatea alege o aromă picantă cu note orientale, mosc și flori dulci.”


Vincent Schaller, parfumier
„Nunta – una din cele mai importante zile din viața ta, eu aș recomanda să alegi arome elegante, care insuflă încredere și sună pe pielea ta ore în șir. 

Pentru inima parfumului Volare Forever  am folosit o notă de trandafir alb, deoarece ea este legată de romantism, și ce ar putea fi mai romantic decât o nuntă? De la bun început am dorit să obțin un astfel de efect, deoarece cuvântul Forever (pentru totdeauna – din engleză) se referă la iubirea veșnică, pe care o legăm prin căsătorie, în această zi specială. Aroma miresei ar trebui să sublinieze frumusețea și ca un fascicul de lumină fină să ilumineze în această zi excepțională.”
Camilla Astrand, stilist

„Alegerea parfumului pentru ziua nunții nu este mai puțin important decât alegerea rochiei. Există două abordări pentru alegerea aromei. Una dintre ele este de a folosi parfumul tău „semnătură”, cel care exprimă cel mai bine personalitatea ta. El îți va da un sentiment de siguranță și de încredere.

O altă abordare – alege o aromă pe care o vei purta nu doar în ziua nunții, dar, de asemenea, la aniversarea acestui eveniment important. Parfumul, care te va lega în mod exclusiv cu această zi și îți va revigora memoria din nou și din nou. Mersi să alegi acest parfum împreună cu viitorul soț,  vei vedea cum vă va apropia acest lucru.”

Hamish Shepard, fondatorul serviciului Bride Book

„De ce să nu alegi o aromă specială pentru nunta ta? Aroma care se combină cu tema principală a zilei, în stilul nunții tale, în concordanță timpul de afară, când va avea loc acest eveniment important pentru tine. 


Aroma caldă nu note de chihlimbar și ciocolată va fi prea grea pentru o zi de vară, dar perfect pentru o nuntă iarna. Un parfum clasic cu note de orhidee și iasomie, din contra, va fi perfect pentru o ceremonie întru-un stil relaxant pe plajă.”

Daniela Bonardi, mireasă

„Deoarece nunta – este un eveniment emoționant, am folosit aroma mea obișnuită, ea m-a ajutat să fiu calmă și a creat un sentiment de confort. Sfatul meu pentru mirese: alege o aromă cu care ești obișnuită și nu una enervantă. În ziua nunții, fiecare miros vă va părea mai puternic și mai ascuțit decât este în realitate, deci ai nevoie de ceva ce te va face să te simți pe deplin sigură. În plus, această aromă încă mulți ani o să-ți amintească de această zi.”
 

Text: Foto: Giorgos Gerogiannis