Tehnologie înaltă: 5 idei de cadouri de la Hi-tech Moș Crăciun

Hi-tech Moș Crăciun lucrează la centru de cercetare Oriflame și patentează personal cele mai progresive cadouri. El a selectat pentru tine cadouri perfecte pentru sărbătorile de iarnă.

Abordare completă

Bărbații devin și mai frumoși odată cu înaintarea în vârstă: fiecare rid vorbește de momentele fericite, caracterul puternic, deciziile importante. Este ușor să-l convingi să aibă grijă de pielea sa: spune-i doar că îngrijirea completă NovAge nu lasă senzația lipicioasă, reîmprospătează, se absoarbe rapid și durează doar 2 minute de 2 ori pe zi. Cu siguranță va aprecia ambalajul elegant cu numerotarea pașilor, care îl vor ajuta să se descurce fără ajutorul tău.

Combinația eficientă a produselor

Pregătirea pentru o seară importantă necesită o abordare integrală. Această selecție de produse îți vor oferi un rezultat vizibil în doar două săptămâni: mască peeling cu efect de reînnoire a pielii curăţă şi exfoliază delicat, îmbunătăţind textura pielii, netezind liniile fine şi conferindu-i un aspect întinerit şi luminos, elixir de înfrumuseţare a pielii va hidrata celulele pielii,iar tratamentul pentru reducerea sebumului reducere luciului gras și îngustează porii. Cu un astfel de cadou noapte de Revelion va fi cu adevărat magică. 

Ambalaj hi-tech

Ce ar putea fi mai bun decât cadourile de înaltă tehnologie? Doar cadourile cu design hi-tech! Linii precise, sticlă, laconism – sticlele actualizate a apelor de toaletă Glacier seamănă cu obiecte de artă modernă. În interior ingrediente inovatoare cum ar fi molecula Aquozone din Glacier Air, o notă de apă care conferă un miros de puritate și prospețime intensă a mării.

Produse inteligente pentru îngrijirea personală

Când vine vorba de îngrijirea bărbii, am încredere în produsele modern cu formule inteligente, care vor face barba ascultătoare și moale – orice Moș Crăciun te va invidia! Uleiul North For Men contribuie la îngrijirea şi înmuierea părului facial, totodată hrănind pielea, se absoarbe fără să lase urme grase, loțiunea disciplinează, iar setul de instrumente ajută la coafarea și menținerea formei dorite a părului.

Instrumente

Cum să îți exprimi grija față de cineva drag? Oferă-i un dispozitiv de înfrumusețare, cu care va putea avea grijă de sine ușor și eficient! Sistem de curăţare a tenului 3-în-1 SkinPro Sonic produce 12600 de vibrații pe minut, are trei programe și un accesoriu pentru masaj – cu ajutorul lui poți, nu doar, să cureți pielea, ci și să sporești eficienta îngrijirii zilnice. Aparat pentru tunderea sprâncenelor şi părului facial te ajută să scapi de firele mai lungi de păr, pentru o retuşare rapidă şi simplă.

Soluții inteligente

Aromă  și îngrijire cadoul universal pentru un bărbat. Le-am ales pe cele care vor fi pe placul tuturor. Şampon & gel de duş North For Men Subzero: curăță, asigură 24 de ore de hidratare, conține mentol – ceea de ce are nevoie pentru un duș revigorant! Parfumul acvatic Venture Power – proaspăt, dar în același timp complex și nobil. Are la bază nota de cardamom negru ce îi accentuează caracterul insolent.

Vizitați site-ul web md.oriflamenewyear.com și treziți-l pe Moș Crăciun - creați un avatar personal de Anul Nou și împărtășiți dorințele magice apropiate pentru anul viitor.
Vizitați site-ul web
Vizitați site-ul web