Petrecere beauty de Anul Nou

Cum să sărbătorești Anul Nou, ce cadouri să faci, ce ținută să alegi și cum să creezi machiajul perfect – Beauty Crăciunița și expertul în frumusețe Oriflame Galina Ilyina au pregătit un ghid complet ca să îți ușureze munca. Beauty Crăciunița a pregătit un ghid întreg pentru ca sărbătorile să treacă perfect, alături de Galina Ilyina, expertă în frumusețe Oriflame.

Este petrecerea ta

Casă de vacanță cu prietenii, întâlnire în familie, petrecere în club sau un weekend romantic – oricare ar fi scenariul pe care îl alegi, încearcă să te gândești mai puțin la treburile de sărbători și distrează-te la maxim. Ceva cu siguranță nu va merge bine, dar nici măcar nu-ți vei aminti de asta! Iar momentele calde și fotografiile făcute de sărbători te vor înveseli mult timp în serile reci de iarnă.

Cum să inviți prietenii la petrecere? Accesează site-ul și fii tu Moș Crăciun – creează o felicitate și împarte celor dragi urări magice pentru anul următor.

Principalul lucru nu este cadoul, ci...

Plăcerea de a juca rolul lui Moș Crăciun, o singură dată în an! În loc să faci cumpărăturile în ultimul moment, în centrele comerciale aglomerate, pregătește-ți o ceașcă de cacao, fă-te comod pe canapea și alege cadouri fără a ieși din casă. Este atât de simplu!

Strălucește!

Frigul este un adevărat test pentru piele, mai ales cea sensibilă. Ai grijă de ea, pentru că pielea este baza aspectului de Anul Nou. Folosește cu încredere crema hidratantă și uită de miturile de frumusețe. Crema hidratantă trebuie și poate fi folosită iarna! Așteaptă doar 40 de minute înainte de a ieși afară pentru ca crema să se absoarbă complet. Nu uita și de mâini, crema și mănușile sunt cei mai buni prieteni a lor în această perioadă.

Anul acesta îți recomandăm să acorzi atenție nuanțelor aurii în machiajul de Anul Nou – acesta îți va face ochii mai expresivi și, spre deosebire de stereotipuri, nu va accentua ridurile. Vezi machiajul în nuanțe aurii realizat de Galina Ilyna, expertă în frumusețe Oriflame.

Mai prinde câteva idei ușor de implementat, chiar dacă nu îți place să ieși în evidență. Prima opțiune este să adaugi un fard aurii în colțul ochiului pentru a străluci, sau în centrul buzelor peste ruj pentru a adăuga volum. O altă idee este să folosești o nuanță aurie pe pomeți. Completează aspectul cu gene negre cu mascara Mystic Black THE ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL. 

Cumpără produsele pentru a crea un look-uri