Aromele bărbătești: în opinia femeilor

Parfumierul Nathalie Lorson, autorul mai multor capodopere, printre care un loc deosebit îl ocupă Giordani Man Notte, s-a împărtășit cu noi secretul alegerii unui parfum bărbătesc.

Din ce v-ați inspirația, cînd ați creat Giordani Gold Notte?

În acest aromat este ascuns farmecul unui bărbat modern, care iubește să-și trăiască viața în plină măsură. Cel mai bine o fac italieniimă inspira această imagine a unui italian senzual și sofisticat.

Giordani Gold Notte al treilea parfum, pe care l-am creat pentru Oriflame. S-au folosit uleiuri selective de vetiver de pe Insula Reunion și alte ingridiente rare.  Parfum ce stîrnește amorul, cu o notă misterioasă.

Ce mirosuri se simt cel mai tare în acest parfum?

Giordani Gold Notte – perfect echilibrat, foarte bărbătesc, și în același timp este o aroma rafinată. La început se simte miros de lamîie cu note picante de piper negru. Apoi se simte o aromă caldă, ce excită imaginația – miros al cafelei proaspăt măcinate, garoafă și prune coapte.  Dar cel mai important este mirosul ce rămîne în urmă, acel miros de lemn și vetiver negru. După părerea mea, cel mai tare se simte mirosul de lămîie, cafea neagră și vetiver negru. 

Cum ea crea un parfum pentru bărbați, fiind femeie?

Creativitatea - este întotdeauna o provocare. Crearea aromei masculine foarte tare diferă  de cea femenină. Trebuie să fim foarte atenți în alegerea ingredientelor și calitatea materiilor prime. Fiecare componentă a aromei trebuie să fie percepută ca una bărbătească. Pentru Giordani Gold Notte Am ales anume așa tip de ingridiente: nobile, curajose și cu sigur cu spirit italian.

Care trei sfaturi le-ați sugera unei femei, ce dorește să aleagă un parfum cadou pentru barbatul iubit?

  1. Dacă este posibil, încercați acest aromat pe pialea D-stră. Lăsați aroma să joace în decurs de cîteva minute.
  2. Alegeți aroma, care s-ar potrivi barbatului D-stră: elegant, sportiv, senzual sau seducător.
  3. Cereți sfatul unui specialist – Consultant. Ei Vă vor povesti detaliat despre fiecare aromat. 

Ce ne poate ajuta pentru a face o alegere perfectă?

  1. Imaginați-vă cum este persoana, pentru care doriți să faceți acest cadou.
  2. Alegeți Brandul, care ar fi potrivit pentru această persoană.
  3.  Alegeți aroma, care considerați că i se potrivește: sport, urban, sofisticat și așa mai departe.
Text: