Rețeta unei întâlniri perfecte

În curând în cadrul proiectului #FărăRetusare burlacii noștri - Eugen Papunaishvili, Ivan Nikolaev, Andrei Chadov și Leonid Rudenko – vor alege printre participante pe cea cu care va merge la întâlnirea de vis. În anticiparea acestui moment interesant am discutata cu eroii noștri la ce acordă atenția în primul rând la o femeie și cum își imaginează o întâlnire perfectă.


Andrei Chadov, actor de teatru și film, câștigător al premiilor rusești și internaționale. Andrei este foarte popular și iubit pentru mai multe roluri memorabile. Cariera sa este în creștere de mai mulți ani, regizorii îi propun noi roluri, iar numărul fanilor crește în fiecare zi. 

Ivan Nikolaev, actor și showman, cunoscut pe scară largă datorită serialului „Club”. Acum Ivan se poate mândri cu mai multe roluri în filme și seriale de televiziune. Ivan este, de asemenea, cunoscut pentru dragostea sa pentru animale și scopurile caritabile.  


Leonid Rudenko, DJ rus, popular în întreaga lume. Track-urile sale timp de mai mulți ani devin hituri. 

Eugen Papunaishvili, dansator și coregraf de clasă internațională, participant constant și câștigător al proiectului „Dansuri cu staruri” și fondator a propriei sale scoli. Eugen a avut mai multe relații, dar încă nu și-a găsit jumătatea. 

La ce atrageți în primul rând atenția când faceți cunoștință cu o fată?

Eugen Papunaishvili: Primul lucru la care atrag atenția – cum arată fata, cum e îmbrăcată. Eu prefer minimalismul și naturalețea, de aceea, când fata încearcă cu ajutorul unui număr foarte mare de produse cosmetice să își schimbe înfățișarea, imediat îmi dau seama că nu este pentru mine.
Ivan Nikolaev: Cred, că cel mai important este energia totală. Chimia, care fie este fie nu. Aceasta nu ține de lucruri specifice, culoarea ochilor sau a părului, ci toate împreună: aspectul, privirea. 
Andrei Chadov:
Totul este important: imaginea, energia. Nimic specific în deosebi. 
Leonid Rudenko: Cel mai important lucru – oamenii trebuie să se potrivească unul cu altul să fie pe aceeași undă. Dacă acest lucru nu este, atunci orice frumusețe se pierde. 
Cum o fată poate să vă atragă atenția la o petrecerea sau în club? 
Eugen Papunaishvili: Îmi plac oamenii pozitivi, deschiși. Îmi plac oamenii care zâmbesc. Dacă persoana nu zâmbește, mie mi se pare că este un om rău. 
Ivan Nikolaev: Probabil să-mi zâmbească, să mă privească sincer, deschis, nu vulgat. Un zâmbet atrage mereu. 

 

 

Ce înseamnă întâlnire ideală?

Ivan Nikolaev: Neapărat confort, atunci totul se va întâmpla așa cum nu a mai fost până atunci, va fi ceva nou, neobișnuit, poate surprindere. 
Andrei Chadov:
Întâlnirea perfectă – este atunci când totul este ușor. Atunci nu contează unde vom merge la cinema sau restaurant. Nu există reguli când ne înțelegem din jumătate de cuvânt. 

Premiul mare al proiectului nostru  - o excursie la săptămâna modei din Milano. În opinia voastră în ce măsură o femeie modernă trebuie să urmeze tendințele modei? 

Eugen Papunaishvili: Eu separ conceptul de modă și gust. Există o mulțime de exemple de oameni care își permit haine de orice brand, dar dacă persoana nu are simțul gustului poate să le îmbrace pe cele mai bune și tot o să arate ridicol. Este important gustul, stilul personal și felul în care haina se potrivește cu momentul. 
Ivan Nikolaev: Este important sentimentul interior de încredere și libertate – dacă este atunci orice nu ai îmbrăca totul va arăta frumos. 
Andrei Chadov: Eu cred că pentru femei aceasta este necesar. Deși cunosc fete care au propriul lor stil și este foarte cool, dar acesta este talent, și dacă nu îl ai mai bine să urmezi moda. 
Leonid Rudenko: Eu cred că arma secretă a fetelor este să nu meargă în pas cu moda, dar să  impună moda și imaginea să lucreze pentru ea, adică să fie capabilă să se îmbrace astfel încât sa pară deosebit de bine pentru ea. 

Text: Foto: Oriflame