Machiajul estival al ochilor

Fardul de ochi albastru poate fi aplicat de-a lungul liniei genelor pentru un accent ușor. În machiajul de seară, acestea funcționează bine cu creionul de nuanța kajal auriu: poți evidenția colțul interior cu o umbră aurie, iar contrastul de nuanțe îți va face ochii să radieze.

Iar dacă folosești fardul de ochi auriu ca nuanță principală, creionul kajal albastru va arăta spectaculos pe mucoasă. Pentru o versiune extravagantă a machiajului, poți desena o săgeată verde peste fardul de ochi auriu.

 

 

Fardul de ochi roz nu va crea un efect de ochi înlăcrimați sau obosiți dacă este aplicat doar pe pleoapa superioară. Este bine să lucrezi mucoasa cu un creion negru sau maro și să nuanțezi dens genele. Pe pleoapa inferioară, cel mai bine este să nu folosești fard de ochi roz, ci să-l înlocuiești cu o nuanță mai caldă.

Fardul de ochi de nuanța piersicii se potrivește oricui, ochii vor arăta cel mai avantajos dacă va fi aplicat pe nuanțele mai reci (gri, albastru). 

 

 

Nuanța argintie combinată cu un gri mat clasic este perfectă pentru o petrecere. Este important ca hainele sau accesoriile să aibă și ele o nuanță rece de gri. În acest fel, întregul look va arăta armonios

Nuanțele întunecate trebuie folosite cu precauție pe ochii adânciți, dar dacă ochii tăi sunt mai convexi și mai întunecați, poți aplica cu siguranță orice nuanță întunecată pe întreaga pleoapă mobilă. Pe pleoapa inferioară este mai bine să nu te lași dus de val cu nuanțe închise.