Machiaj mov în 5 pași

Nobil, dar neobișnuit, potrivit pentru birou sau petrecere, se combină cu orice look, de la romantic la îndrăzneț – machiajul în nuanțe de mov poate fi la fel de versatil ca machiajul nude obișnuit. Repetă cei 5 pași și vei obține un rezultat ca a unui make-up artist.

img-1.gif

Pasul 1

Ești gata să cucerești cu privirea? Începe cu creionul dublu pentru ochi OnColour Perfect Duo - Purple & Lilac: trasează o linie de-a lungul genelor superioare. Partea purple este cea mai potrivită pentru acest machiaj, deoarece adaugă profunzimea necesară nuanței. Trasează și o mică săgeată și nu îți fă griji dacă se primește imperfectă – vom acoperi întreaga pleoapă cu umbre.

Pasul 2

Trecem la trusa farduri de ochi şi sprâncene OnColour - Blushed Pastel: aplică fard roz pe toată pleoapa superioară și chiar deasupra cutei, dar nu până la sprânceană. Cu nuanța albă retușează marginea și evidențiază spațiul de sub sprânceană. Folosește o perie curată pentru a evita orice tranziție vizibilă între roz și alb

img-2.gif

Pasul 3

Adună fard mov pe burete și aplică ușor de-a lungul liniei de jos a genelor pentru a completa aspectul. Atingerea finală a machiajului a unui make-up artist profesionist este fardul alb în colțurile ochilor care îți va oferi strălucire ochilor.img-3.jpg

Pasul 4

Fii o apariţie captivantă! Folosește mascara OnColour Big Lash: îți va oferi un volum intens și vei vedea cum privirea devine și mai profundă.

img-4.png

Pasul 5

Nu te teme să combini farduri de ochi colorate și buze strălucitoare într-un singur machiaj. Principalul lucru este armonia tonurilor. Rujul cremos OnColour este perfect pentru acest aspect: nuanța Wine Burgundy și un machiaj proaspăt și ușor al ochilor creează un contrast neobișnuit care atrage privirile.

Ți-a reușit machiajul? Postează în instagram ca să îl apreciem și noi!