Creăm efectul genelor false cu ajutorul rimelului

Adori genele false, dar nu vrei să pierzi timpul cu lipici și pensete? Și ce dacă ai putea obține gene minunate alungite, ondulate și voluminoase folosind doar rimelul? Iată câteva sfaturi despre cum să o faci.

1. Ondulează-le

Fetele uită uneori că un simplu ondulator de gene poate face cu adevărat minuni! Ușor ondulate, genele tale naturale vor concura cu siguranță cu cele false. Înlătură impuritățile de pe clește sau cumpă altele noi și nu uita să incluzi această procedură simplă în rutina ta de dimineață.

Pentru a obține cel mai bune rezultat, începe de la baza genelor, zona în jurul pleoapei, apoi fă o clipă în mijloc și una la vârfuri. Ține cleștele timp de cel puțin 10 secunde de fiecare dată. Fixează rezultatul cu rimel. Cu siguranță, după astfel de procedure te vei bucura de complimente pe tot parcursul zilei!

2. Acordă atenție fiecărei gene

Pentru a crea efectul maxim al genelor false, trebuie să aplici rimelul pe fiecare geană. Mascara 360° cu efect de gene false THE ONE a fost concepută exact pentru a obține acest rezultat. O perie flexibilă unică ajută la acoperirea fiecărei gene, creând un efect de gene false, dovedit clinic.* In plus, la aplicarea rimelului nu vei pata pleoapa, deoarece cu ajutorul acestei pensule rimelul se aplica perfect pe genele inferioare.

3. Nu uite de colțuri!

PERIA NOUĂ FLEXIBILĂ A RIMELULUI are un vârf ultra-precis pentru acoperirea fiecărei gene. Această formă a periei îți permite să acoperi cu exacitate genele din colțurile ochilor, precum și să obții un volum suplimentar acolo unde este necesar. Poți ridica și răsuci genele pentru a obține efectul dorit.

4. Fixează rezultatul!

Când obții efectul dorit, aplică un strat de rimel de fixare pe genele superioare, colțurile exterioare sau oriunde necesită forma ochiului și distanța dintre gene. Formula rimelului contine TEHNOLOGIA FLEX-LITE cu ceară specială de flexibilitate sporită pentru o aplicare ușoară și un aspect spectaculos fără a îngreuna genele.

Nu uitaDupă ce întreaga zi ai cucerit toată lumea cu genele tale seducătoare, este important să te demachiezi bine înainte de culcare. Îngrijirea adecvată va ajuta genelor tale să fie mai puternice și să te încânte în fiecare zi!