Trei machiaje diferite pentru sărbători

Pentru o ședință foto stilizată sau un eveniment de seară, puteți încălca regula unui singur accent și, de exemplu, puteți adăuga un ruj luminos la un machiaj clasic Smokey Eyes.

Dar simțul al echilibrului rămâne, iar când vorbim despre accente, nu ne referim doar la saturația culorilor din machiajul ochilor sau al buzelor, ci și la compatibilitatea nuanțelor. De exemplu, un ruj într-o nuanță de Juicy Blackberry și machiaj Smokey Eyes, ar arăta provocator. Dar dacă înlocuiți nuanța rujului cu una mai naturală și mai expresivă, cum ar fi o nuanța de Bujor pasional sau Ciocolată Caldă - machiajul și trăsăturile tale devin mai echilibrate.

Fondul de ten adaptiv oferă un finisaj mat catifelat. Aplicați produsul într-un strat subțire pentru a evita efectul de "mască". Scopul pudrei într-un astfel de machiaj este de a "întârzia" apariția strălucirii neplăcute și de a fixa machiajul pentru a-i prelungi durabilitatea.

Secretul unei imagini reușite este o combinație armonioasă între haine, accesorii și machiaj. Nuanțele produselor cosmetice, cum ar fi fardurile de ochi, fardurile de obraz și rujul, trebuie să se potrivească perfect cu paleta de culori a ținutelor. Este simplu: dacă în ținută predomină nuanțele reci, în machiaj trebuie să alegi aceleași nuanțe, iar culorile calde trebuie combinate cu cele calde. Acest lucru va asigura puritatea și armonia întregii imagini.

Machiaj 1

Machiaj 2

  • Paletă de conturare THE ONE

Machiaj 3