Tot ce trebuie să știi despre produsele de îngrijire a tenului în fiole

Probabil că ai mai văzut produse de îngrijire a pielii în fiole - acestea pot arăta ca niște fiole dintr-un laborator de știință. Nu lăsa ambalajul să te sperie, deoarece conținutul lor poate face minuni tenului tău!

Ce presupun a fi fiolele?

Fiola bine sigilată conține ingrediente active. Aspectul lor exterior amintește de fiolele din sticlă folosite în laboratoarele științifice, iar acest lucru nu a fost făcut doar pentru a sublinia caracterul tehnologic și profesional al mărcii (deși este posibil și acest lucru). Fiola de culoare închisă și dimensiune mică ajută la protejarea formulei de lumina soarelui și de aer.

Ce conține o fiolă?

Cel mai frecvent, fiolele conțin ingrediente active în concentrații mari: peptide, ceramide, retinol sau vitamina C. Acestea acționează intens, față de rutina obișnuită de îngrijire a pielii, pentru a rezolva probleme specifice pe termen scurt, cum ar fi reducerea ridurilor sau a hiperpigmentării, iluminarea tenului sau conferirea unui aspect mai clar prin conturarea trăsăturilor.

Multe mărci sunt dispuse să ofere produse în acest format devenit popular în prezent, dar reține că, conținutul de ingrediente active poate fi foarte ridicat. "Este important să acordați atenție compoziției produsului, deoarece o fiolă poate conține de la un serum standard până la ingrediente în concentrație extrem de mare", explică Capucine Martin-Fipps, expert în îngrijirea pielii și cercetător senior al companiei Oriflame. 

Cum pot încorpora produsele din fiole în rutina zilnică de îngrijire a pielii?

Mai presus de toate, îți recomandăm să urmezi cu atenție instrucțiunile. Aplicarea necorespunzătoare poate provoca reacții alergice, roșeață și mâncărime.

Fiolele nu sunt, în general, utilizate în mod permanent, dar sunt ideale pentru tratarea problemelor pielii pe termen scurt. Uneori pot fi folosite în locul unui ser sau ca supliment în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Abia aștepți să încerci produsul în fiole? Îți recomandăm să începi cu NovAge ProCeuticals Peptide Concentrate Serum. Acest produs este un tratament de 7 zile pentru tonifierea pielii și presupune utilizarea unei fiole de două ori pe zi.

Peptidele sunt elementele constitutive ale colagenului și elastinei, esențiale pentru menținerea tinereții pielii. Peptidele combat semnele de îmbătrânire, cum ar fi senzația de slăbiciune, ridurile, și, de asemenea, oferă tonifiere pielii prin susținerea producției de colagen.

Cum se utilizează ProCeuticals Ampoule Concentrate Serum?

  1. Folosește de două ori pe zi, după curățarea tenului: jumătate dimineața și jumătate seara.
  2. Deschide capacul cu ajutorul gulerului special și pune o pipetă peste fiolă. Întoarce fiola și stoarce jumătate din conținut în palma mâinii cu ajutorul pipetei.
  3. Aplică serul pe tenul uscat și pe gât, evitând zona ochilor. Acoperă pipeta cu capacul pentru a utiliza a doua oară restul produsului. Apoi aplică crema de ochi, serul obișnuit și crema hidratantă.
Text: