Marea în păr: părul umed este din nou în trend!

3 metode de a-ți varia stilul în această vară

Coafurile umede cunosc la moment o renaștere. Și este logic, pentru că moda este ciclică și efectul de păr umed poate arăta foarte diferit! Unul dintre motivele popularității acestei coafuri este că poate fi ușor de realizat acasă. 

Cu puțin efort, acest stil va arăta elegant și bine îngrijit și va completa look-ul, adăugând o notă de eleganță și stare deosebită. Efectul de păr umed este cel mai relevant în timpul verii, mai ales atunci când este combinat cu un machiaj ușor. Iarna, însă, nu îți recomandăm această coafură - șuvițele umede pot arăta ridicol în sezonul rece.

Acest stil este cel mai potrivit pentru cele cu părul de o nuanță mai închisă, deoarece părul lor are o strălucire naturală și un aspect bogat.

Fetele blonde trebuie să fie atente atunci când creează acest efect: principalul lucru este să nu exagerați cu spuma și lacul, altfel părul va arăta neîngrijit.

Dacă ai părul roșcat, este potrivit pentru tine să-ți porți părul în coc. 

Părul umed arată foarte bine și pe coafurile scurte. O coafură umedă poate fi un element special pentru părul cu tunsoarea bob. Șuvițele de păr trebuie să fie spumate și aranjate în spate. De asemenea, este posibil să se experimenteze cu o despărțire laterală. Această variantă ar putea fi bună mai ales pentru cele cu bretonul înclinat lateral. În acest fel, stilul va fi cât se poate de ușor și permanent. Cea mai ușoară coafură pentru părul lung este coada de cal împletită sau șuviță. Această opțiune poate fi practicată nu doar pe părul curat. Această coafură va fi de ajutor atunci când părul nu este fresh și nu ai timp pentru spălare, uscare și coafare.

HairX StyleSmart produsul este atât de ușor de utilizat încât îți permite să experimentezi cu părul tău în orice situație, indiferent de starea de spirit sau de momentul zilei. Produsele conțin Pro-vitamina B5, care protejează și hrănește părul și, prin urmare, ajută la menținerea coafurii timp de până la 24 de ore. 

Vezi în continuare cum să faci trei coafuri de actualitate cu efect de păr umed.

1. Aplică spuma între degete și întinde produsul pe părul uscat. Folosește o cantitate minimă de produs pentru început și adaugă mai mult dacă este necesar.

2. Pentru a obține volum, ia o șuviță mică și un pieptene cu dinți fini și piaptănă-te pentru a obține o buclă la rădăcină.

3. Folosește mâinile pentru a aranja părul înapoi și, ținându-l pe loc, pulverizează-l cu fixativ.

4. Ca o etapă finală, aplică un spray pentru strălucire. Creează un nor deasupra și așteaptă ca produsul să se fixeze pe păr.

1. Începe prin a aplica spuma la rădăcini și pe toată lungimea. Perie bine cu un pieptene și așteaptă până când produsul se absoarbe și se usucă puțin.

2. Strânge o coadă de cal joasă, fixează-o cu o bandă elastică și răsucește o împletitură de păr.

3. Fixează cocul cu agrafe. Pentru un efect neglijent, poți scoate șuvițe mici din diferite părți.

4. Pentru a crea un finisaj lucios și pentru a-ți proteja părul de razele UV, aplică un spray pentru strălucire. 

1. Deținătoarele părului drept, folosiți un ondulator pentru a face valuri ușoare, de preferință alternând direcția valurilor: mai întâi spre dreapta și apoi spre stânga. Deținătoarele părului ondulat pot omite acest pas.

2. Aplică spuma de coafat pe mâini și strânge ușor șuvițele, mișcând degetele de la vârfuri spre rădăcini.

3. Așează fiecare șuviță, aranjează o parte înapoi dacă dorești. Fixează totul de la rădăcină până la vârf cu ajutorul spray-ului.

4. Pentru luciu și mai multă fixare, aplică un spray pentru strălucire pe toată lungimea.