Obține cel mai în vogă machiaj de sărbători: Smokey Eyes în nuanțe de roșu

Anul acesta, roșul a devenit culoarea principală a sezonului de sărbători! Nu vorbim doar despre decorațiunile pentru pomul de Crăciun. Vorbim despre cel mai stilat machiaj al anului 2021 - Smokey Eyes în nuanțe de teracotă, bronz și roșu, completate de gene negre incredibile.

Jeanette Törnqvist, un make-up artist cu ani de experiență în companii, reviste și case de modă suedeze și internaționale, ne-a ajutat să creăm acest look îndrăzneț și atrăgător. În timpul ședinței foto, Jeanette a creat un machiaj Smokey Eyes superb în nuanțe de roșu, folosind mascara THE ONE Hypnotic Depth și a explicat cum să reproduci acest machiaj și tu.

Care este secretul machiajului Smokey Eyes în nuanțe de roșu?

Blenduirea fardurilor este cel mai important aspect din machiaj. Nuanțele pe care le-am ales vor accentua ochii albaștri ai modelului nostru. Dar puteți folosi și alte culori, în funcție de nuanța pielii, de culoarea ochilor și de preferințele personale. Cu toate acestea, principiul stratificării culorilor nu se va schimba. Să parcurgem procesul pas cu pas.

Asigurați-vă că ați aplicat o bază sigură

Folosiți un fond de ten care se va potrivi tenului. Adorăm fondul de ten THE ONE Everlasting Sync Foundation SPF 30 și corectorul EverLasting Precision Concealer pentru rezistența lor, astfel încât poți obține un aspect impecabil atât ziua, cât și noaptea. Aplicați primerul sub fardul de ochi, apoi aplicați fondul de ten și corectați defectele cu corectorul. Nu vă încărcați prea mult fața cu machiaj, deoarece atenția principală va fi concentrată pe ochi. Acum creați un machiaj magic de sărbători.

Aplică cea mai închisă nuanță în colțul exterior al ochilor.

În primul rând, folosește creionul-fard cremos THE ONE Colour Unlimited Eyeshadow într-o nuanță Burgundy pe colțul exterior al ochilor. Blenduirea temeinică în fiecare etapă a procesului de machiaj te va ajuta să obții un rezultat la un nivel profesional. Această etapă nu este o excepție. Aplatizați ușor fardul de ochi mai întâi în pliul pleoapei și apoi în mijloc cu o pensulă moale. Scopul este de a obține un efect de gradient și de a aplatiza marginile. Nu uitați să blenduiți tot timpul fardul, deoarece texturile cremoase de lungă durată tind să se fixeze rapid la locul lor. Dacă doriți să obțineți o culoare mai intensă, adăugați un al doilea strat.

Aplicați o nuanță mai deschisă pe toată pleoapa mobilă. Jeanette a folosit fardul de ochi THE ONE Colour Unlimited într-o nuanță portocalie vibrantă. Blenduiți marginile cu o perie moale. Pentru a intensifica culoarea și a fixa umbra cremoasă, aplicați un fard uscat de aceeași culoare. De-a lungul liniei genelor inferioare, în colțul exterior, aplicați cea mai închisă nuanță. Make-up artistul a ales Burgundy, deja folosit în prima etapă. Acum estompați-l cu o pensulă.