Nostalgie după luciurile de buze

Revine în modă stilul machiajului "umed", revine tendința buzelor strălucitoare și seducătoare. Această tendință este din nou populară. Este timpul să adaugi în trusa ta de machiaj luciurile de buze preferate. Acestea împrospătează perfect aspectul, oferindu-i un aspect fresh. Fără să îngreuneze machiajul, acestea arată excelent atât în machiajul de zi, cât și în cel de seară.

Femeile din anii '90 purtau luciuri de buze nude, combinându-le cu un creion de culoare închisă, precum maro și bordo, pe conturul buzelor. Acesta făceau buzele să pară mai mari și mai atrăgătoare.

Piele de porțelan, machiaj strălucitor al ochilor și buze roz. Da, acesta este look-ul preferat al lui Barbie. Poți folosi toate nuanțele de roz, sunt excelente pentru a crea machiaje de păpuși.

Poți aplica luciul de buze singur sau peste rujul tău - cum îți place ție mai mult. Un luciu neutru aplicat fără ruj îți va lăsa buzele cu un aspect natural. Acesta va completa machiajul hollywoodian cu nuanțe intense pe ochi, smokey eyes sau linii de conturare. Dacă vrei totuși să creezi un look fatal, cu un accent pe buze, atunci aplică luciul peste un ruj luminos. Acest lucru va face ca machiajul buzelor să pară mai intens.

 

Sfaturi despre cum să reproduceți machiajul din videoclip:

  1. Înainte de a începe să aplici fondul de ten, pregătește-ți pielea cu un primer.
  2. Un fond de ten corect ales va camufla imperfecțiunile și va menține un ten uniform pe tot parcursul zilei. Aplică cu un burete umed, netezind culoarea din centru spre periferie.
  3. Aplică pe pomeți și zona tâmplelor un stic corector.
  4. LIFE HACK: Înlocuiește iluminatorul și fardul de obraz cu luciu de buze. Textura sa de gel va crea un efect de piele umedă, iar particulele sale strălucitoare vor face pielea să strălucească. Pentru fetele cu pielea deschisă la culoare, folosiți un luciu cu o nuanță roz (de exemplu bujor înghețat), iar pentru fetele cu pielea mai închisă la culoare, un luciu cu o nuanță maro (caramel înghețat). Aplică produsul cu o mișcare de rotire, folosind doar vârful degetelor.
  5. Cel mai important lucru de reținut în machiajul ochilor este să folosiți nuanțe naturale, cum ar fi piersica, roz pal și maro. O pensulă mică și pufoasă vă va ajuta să creați o umbră ușoară, aplicați produsul pe pleoapa mobilă și aplatizați ușor marginile.