Lifting-make-up

Odată cu trecerea anilor, principalele dezavantaje sunt semnele îmbătrânirii, ridurile, conturul feței mai puțin pronunțat, pielea lipsită de luminozitate, pierderea elasticității și a hidratării pielii.

1. Principala noastră sarcină cu ajutorul machiajului este să ridicăm vizual toate trăsăturile, și anume linia sprâncenelor, colțul exterior al ochiului, pomeții, colțurile gurii.

Nu uita de îngrijirea zilnică la domiciliu. Hidratează-ți intens fața - aceasta îți va permite să depășești nuanța palidă.

2. În machiajul de lifting, este de dorit să optezi pentru nuanțele nude și fonduri de ten cu o textură ușoară pentru a face fața să arate proaspătă și odihnită.

Corectarea ovalului feței se face cu ajutorul a 3 produse.

a) Sculptorul lucrează la zonele care trebuie ridicate vizual: subliniem osul zigomatic și îl tragem ușor până la templu, precum și întunecăm linia maxilarului și a bărbiei pentru a corecta ovalul feței.

b) Cel mai bine este să alegi un fard de obraz cu particule strălucitoare - acestea vor oferi pielii un plus de strălucire, iar datorită nuanței sale, se va crea un efect de întinerire.

c) Strălucirea poate fi adăugată la colțurile interioare ale ochilor și sub sprâncene. Dar strălucirea iluminatorului ar trebui să fie cât mai delicată, deoarece „aplicarea exagerată” poate sublinia textura pielii.

Pentru a nu scoate în evidență ridurile fine de-a lungul conturului buzelor, evită rujurile mate și optează pentru nuantele clasice, iar deasupra acestora poți aplica luciul preferat.

3. Nu comite greșeli care adaugă vizual vârsta.

Dă preferință sprâncenelor naturale. În loc de un creion negru sau maro închis, folosește umbre sau rimel de sprâncene. Desenea linii moi, umbrite.

Dacă pleoapa mobilă atârnă, nu aplica umbre foarte strălucitoare pe aceasta. O strălucire mare va adăuga volum, iar ochii vor părea și mai grei.

Nu aplicca rujuri și luciu de nuanțe întunecate, de exemplu: maro și visiniu – acestea reduc volumul buzelor.