Cum să creezi efectul de luminozitate cu ajutorul machiajului hibrid

Cu toții ne dorim să arătăm sclipitor, nu-i așa? Cine poate rezista unui machiaj fabulos luminos-culoare suculentă pe buze, ochi perfect evidențiați și piele hidratată care pare să strălucească din interior? Peste tot ne stau la discreție sute de produse, care promit să confere efectul de luminozitate: însă cum să știm, care din acestea într-adevăr lucrează? Am găsit răspunsul - machiajul hibrid. Machiajul hibrid combină cosmetic decorativă avansată pentru un aspect perfect și câteva elemente de îngrijire a pielii pentru un efect de lungă durată. Să aruncăm o privire la exemplul primei colecții hibride Radiant Lights de la Giordani Gold, cum anume această abordare a machiajului va spori efectul de luminozitate.

Hidratare – primul pas spre atingerea efectului de luminozitate

Cheia luminozității este hidratarea pielii. Pentru produsele cosmetice din colecția Radiant Bliss am ales ingredientele, care vor asigura o hidratare la maxim.

Special pentru cei, care preferă produsele de hidratare testate clinic, am creat gel-rujul de buze Giordani Gold Iconic Radiance SPF 30. Se distinge printr-o tehnologie de hidratare adaptată special pentru zona buzelor. Buzele umezite arată mai pline, iar studiile clinice au arătat o creștere impresionantă a conținutului de umiditate - cu cel puțin 49%. De asemenea, studiile clinice au arătat că rujul reduce aspectul ridurilor fine cu 22% și crește netezimea buzelor cu 25%.

Acidul hialuronic este o componentă populară a produselor de îngrijire a pielii și există motive întemeiate pentru aceasta. Se găsește în mod natural în organism, unde funcția sa principală este de a reține umiditatea. Poate chiar să dețină o cantitate de apă care depășește de 1.000 de ori greutatea proprie!

Contur Dermatograf de ochi Giordani Aur Iconiccompletează perfect imaginea radiantă datorită acidului hialuronic din compoziția sa. Acest lucru ajută la menținerea umidității în zona sensibilă din jurul ochilor și menține elasticitatea și durabilitatea naturală a pielii. Primer-creion de buze Giordani Gold Iconic de asemenea conțin acid hialuronic, datorită căruia buzele sunt hidratate instantaneu, iar acest efect se menține mult timp.

Dar dacă am putea adapta tipul de acid hialuronic pentru o pătrundere mai profundă în piele? Special pentru un efect radiant, oamenii noștri de știință au folosit un tip special de acid hialuronic pentru a crea Gelul CC hidratant pentru tonifiere a pielii Giordani Gold (startul vânzărilor din 04.03.2022). Această cremă CC hibridă pentru machiaj conține acid hialuronic special elaborat cu greutate moleculară mică, care pătrunde mai bine în piele, oferind hidratare și strălucire din interior.

Vitaminele B5, E și F, ulei de semințe de mure și ulei de smochină

Cunoaștem cu toții că administrarea zilnică a suplimentelor de vitamine întărește sistemul nostru imunitar, dar cum poate utilizarea vitaminelor și uleiurilor naturale în produsele de machiaj hibride să contribuie la îmbunătățirea luminozității naturale?

Cocktailul de îngrijire al pielii Radiant Bliss Infusion — este un amestec exclusiv de vitamine și uleiuri naturale care ajută la hrănirea, protejarea, întărirea, hidratarea și revitalizarea: vitamina B5 hrănește pielea buzelor și a ochilor, făcând-o mai moale, mai fină și mai elastică, iar vitamina E protejează pielea datorită conținutului de antioxidanți. Vitamina F ajută la întărirea barierei lipidice naturale pentru a spori protecția.

Uleiurile naturale de asemenea, oferă beneficii de îngrijire a pielii: uleiul de semințe de mure ajută la reținerea umidității datorită conținutului ridicat de zahăr și minerale, iar uleiul de smochine Barbary este cunoscut a fi bogat în acizi grași esențiali prezenți în mod natural în organism și ajutând la restabilirea forței.

Acest amestec exclusiv este inclus în ruj-gelul hidratant Giordani Gold Iconic Radiance SPF-30, Creion pentru conturul ochilor Giordani Iconic și Primer-creion de buze Giordani Gold Iconic.

Încearcă creionul universal de buze ca bază pentru un machiaj radiant de buze

În sfârșit, să vorbim despre cum să obținem baza perfectă pentru un aspect de buze radiant cu un creion universal. Creionul de buze Giordani Gold Iconic – este stratul de bază perfect: un produs de machiaj hibrid care funcționează ca un creion de buze, dar este transparent, astfel încât nu trebuie să te gândești cum să-ți asortezi nuanța de ruj. Nu numai că va îmbunătăți starea buzelor și le va face mai pline și mai sculptate, dar va economisi și spațiu în punga de machiaj!

Creionul de buze Giordani Gold Iconic se combină perfect cu ruj-gelul hidratant de buze Giordani Gold Iconic Radiance SPF-30. Dar avantajul principal al acestui creion este că poate fi purtat cu orice ruj: mat, lucios sau lichid. Buzele tale se vor simți sculptate, ceea ce va ajuta la evitarea răspândirii, murdăririi și rulării culorilor.

Acest creion de buze hibrid cu efect de alunecare netedă, Acid hialuronic, cocktail de îngrijire Radiant Bliss Infusion și o textură luxoasă fără greutate garantează că rujul tău preferat va rămâne pe buze mai mult timp!

Așadar, cu ingrediente de ultimă oră pentru îngrijirea pielii, colecția Radiant Bliss este un produs cosmetic hibrid care îți va maximiza luminozitatea.