Cum să străluceşti în 5 paşi simpli şi să luminezi precum un star!

Dacă răsfoieşti o revistă de frumuseţe sau navighezi pe Instagram cel mai probabil vei citi despre cum să străluceşti. Dar la ce se referă mai exact acest ultim trend în frumuseţe? Strălucirea pe care o venerează Generaţia Z este tot ceea de ce ai nevoie pentru a deveni cea mai bună versiune a ta, ceea ce de fapt ne şi lipseşte! Aşadar, dacă vrei să străluceşti precum un star, acceptă provocarea noastră pentru propria ta transformare impresionantă şi sclipitoare.

Oferă strălucire pielii!

Pielea ta este unul dintre primele aspecte pe care ceilalţi le observă, de aceea un ten radiant oferă încredere absolută. Dacă îţi doreşti un ten luminos, îngrijirea minuţioasă a pielii este esenţială. Adaugă un ser la rutina de îngrijire a pielii. Serurile oferă straturilor profunde ale pielii o doză concentrată de ingrediente active, iar beneficiile pentru piele sunt extrem de eficiente. Şi vizibile după doar cîteva utilizări.

 

Pentru a obţine strălucirea specifică, alege un ser care vizează hidratarea pentru un ten radiant instantaneu sau unul care stimulează producţia de colagen pentru a dezvălui o piele mai luminoasă şi a reduce ridurile. Pentru un plus de strălucire, oferă un masaj rapid feţei tale, acesta va pune sângele în mişcare şi va conferi luminozitate tenului.

 

 

Nu uita să consumi mai multă apă

Să fim realişti. Frumuseţea începe din interior - iar pielea ta reflectă starea generală de sănătate. Pentru o piele sănătoasă cu aspect radiant pe termen lung, hidratarea este esenţială. Atât prin îngrijirea pielii, cât şi prin aportul de apă. Prin urmare, pentru a străluci din interior, asigură-te că bei cel puţin 2 litri de apă în fiecare zi.

Aplică iluminatorul

 

Pentru luminozitate instantanee aplică iluminatorul. Texturile cremoase funcţionează cel mai bine pentru un look natural. Aplică produsul folosind căldura degetelor pentru a omogeniza marginile şi obţine un ten cu aspect luminos - din-interior. Pentru un look de seară, adaugă strălucire corpului.Amestecă câteva picături de iluminator lichid cu crema de corp preferată şi aplică pe umeri, în zona decolteului, braţe, genunchi. Completează aspectul radiant cu puţin luciu aplicat pe buze.

 

Lasă o urmă de parfum de neuitat

 

Fiecare star are propriul secret - iar un parfum incitant poate lăsa o impresie memorabilă care conferă şi mai multă strălucire aurei tale! Pentru a răspândi  strălucire, alege un parfum care oferă impresia de star.Apa de parfum Divine Exclusive este creată cu acordul unic exclusivist Shining Star (cu arome florale luminoase şi acorduri lemnoase de patchouli!) şi tehnologia dovedită Long Sillage care lasă o urmă memorabilă de parfum de peste 5 metri lungime! Acest impact final, persistent, este destinat să-ţi asigure o intrare ce va întoarce privirile, astfel încât să străluceşti în lumina reflectoarelor. Parfumul sofisticat este captat într-o sticlă cu un design plin de farmec cu cristale strălucitoare Swarovski®; Te vei simţi ca un adevărat star ori de câte ori vei folosi acest parfum.

 

Ai încredere în tine!

Adevărata strălucire este oferită de încrederea în sine. Când te simţi fericită, străluceşti din interior. Prin urmare sună-ţi mai des prietenii care te susţin cu adevărat, care au grijă de tine, dormi bine şi zâmbeşte cât mai mult şi sărbătoreşte-ţi realizările!

 

Text: