Mănâncă-mă! Ingrediente sănătoase pentru pielea ta

O piele impecabilă și sănătoasă începe cu o alimentație corectă... Și nu este vorba doar despre ceea ce mănânci tu însuți. Iată cum ingredientele comestibile din produsele cosmetice pot funcționa la fel de bine ca și vitaminele și mineralele.

Hrană pentru gândire

Când vine vorba de starea de bine, rolul unei alimentații adecvate pare evident. Dacă organismului tău îi lipsesc substanțe nutritive, acest lucru este imediat evident. Aceleași principii se aplică și în cazul pielii: cu cât o hrănești cu mai mulți nutrienți, cu atât mai bune sunt rezultatele! Dar, tu îi satisfaci "nevoile nutriționale"? Sănătatea pielii necesită o serie de nutrienți care pot fi obținuți din alimente și despre care vom vorbi aici.

Acum, că petrecem mai mult timp acasă, a crescut numărul căutărilor pe internet pentru rețete de îngrijire la domiciliu și rețete pentru piele. Am creat o listă de ingrediente comestibile care acționează benefic și pe față.

Fulgi de ovăz: vitaminele B3 și B5

Micul dejun al campionilor și o cereală preferată de experții în frumusețe, ovăzul este renumit pentru beneficiile sale pentru sănătate. Este bogat în lipide, proteine, beta-glucani, vitaminele E, B3 și B5, toate acestea contribuind la protejarea, calmarea și hidratarea pielii.

Ideal pentru pielea uscată, strânsă, iritată și descuamată.

Măceșul: acizi grași Omega-3 și Omega-6

Este mai mult decât o băutură gustoasă și o alternativă la ceai. Uleiul de măceș este un ingredient căutat pentru îngrijirea pielii. Cu un conținut ridicat de acizi grași esențiali Omega-3 și Omega-6, este un ingredient hrănitor care va fi util în orice cremă de noapte.

Ideal pentru refacerea barierei naturale de protecție a pielii.

Cireșe: alfa-hidroacizi

Nu doar una dintre gustările preferate ale verii, ci și un produs puternic în lupta împotriva hiperpigmentării. Cireșele sunt o sursă naturală de alfa-hidroxi-acizi (AHA) care promovează reînnoirea celulelor și conferă pielii o strălucire sănătoasă. În plus, cireșele conțin vitamina C, un antioxidant puternic cu efect de iluminare. Nu sunt ele cireașa de pe tort?

Ideal pentru combaterea hiperpigmentării, uniformizarea tonului și a texturii.

Fructe de pădure: Vitamina C și antioxidanți

Fructele de pădure suculente și dulci sunt un superaliment care abundă literalmente în beneficii pentru sănătate. Zaharurile lor naturale acționează ca un magnet pentru a ajuta pielea să rețină hidratarea. Afinele, căpșunile și mai ales murele sunt extrem de bogate în vitamina C și conțin cantități mari de fenoli și flavonoide cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante.

Ideal pentru iluminare și hidratare (rețin umiditatea).

Castanul dulce: vitamine, minerale și antioxidanți

Foarte răspândit în Europa, unde, în timpul sărbătorilor și festivalurilor, este prăjit pe foc deschis. Castana nu este prezentă în toate bucătăriile din lume, dar datorită proprietăților sale nutritive nu am putut rezista să nu o includem în listă. Fructul abundă în vitamine, minerale și antioxidanți. Conține flavonoide și taninuri, iar ca parte a produselor de îngrijire a pielii are un efect tonic și astringent, oferind o senzație de prospețime și claritate pielii.

Ideal pentru curățarea și tonifierea pielii.

Strict pe bază de rețetă

Remediile casnice sunt în creștere, dar experții îndeamnă la prudență. Unele produse alimentare pot fi prea agresive pentru pielea ta și chiar pot afecta bariera naturală de protecție a acesteia. Înainte de ați dezvolta propriul sistem de îngrijire bazat pe ele, gândește-te bine: aceleași substanțe sunt folosite în produsele cosmetice și în cea mai confortabilă formulă pentru pielea ta. Oamenii de știință cercetează de ani de zile plantele, fructele de pădure și cerealele pentru a lua ce este mai bun din ele și a le integra în formulele produselor cosmetice. Toate au trecut prin standarde de testare riguroase înainte de a ajunge pe rafturi. Mulțumim oamenilor de știință - datorită lor, putem avea grijă de pielea noastră în siguranță.

Alegerea editorului: gama Optimals Even Out pentru un ton uniform al pielii și luminozitate.

Soarele, stresul și îmbătrânirea pot cauza decolorarea pielii. Optimals Even Out, cu un complex de ingrediente nutritive de origine naturală este menit să combată hiperpigmentarea, previne apariția petelor de vârstă, protejează pielea și o umple de strălucire.

Ingrediente:

● Vitamina C și acidul salicilic derivat din extractul de meadowsweet ajută la reducerea pigmentării pentru un ton mai uniform al pielii

● Tehnologia cu acțiune dublă Unitone reduce și previne hiperpigmentarea, umple pielea de luminozitate și uniformizează tonul pielii

● Tehnologia de protecție Polluprotect pe bază de polimeri de origine naturală - un scut invizibil împotriva mediului agresiv.

Încearcă gama actualizată:

Cremă de zi anti-pigmentare Optimals Even Out SPF 20 

Cremă de noapte anti-pigmentare Optimals Even Out Optimals 

Cremă anti-pigmentare pentru zona ochilor Optimals Even Out

Ser anti-pigmentare Optimals Even Out