4 Trucuri pentru Gene mai Lungi

Gene false. Extensii. Rimel. Uneori încercăm lucruri extreme pentru a avea gene mai lungi și mai dese. Dacă n-ai fost înzestrată de la mama natură cu gene impresionante, urmează trucurile propuse de noi pentru gene supradimensionate.

1. DEMACHIAZĂ CORECT GENELE

Când vine vorba de demachiere, este tentant să freci zona ochilor pentru a înlătura rimelul, însă un mod agresiv poate să-ți distrugă genele. Indiferent dacă încerci să înlături rimelul waterproof sau doar să-ți cureți fața, masează delicat zona din jurul ochilor – genele tale îți vor mulțumi!


2. VITAMINELE & DIETA

Dieta îți impactează întreg organismul – inclusiv genele. Dacă ai o alimentație echilibrată, atunci și părul tău și pielea vor arăta bine. O dietă bogată în proteine, Vitamina A, C și E te va ajuta să obții un aspect sănătos al pielii și a părului. Un ajutor de nădejde în sensul acesta sunt suplimentele ce conțin fier (care previn căderea părului) și L-cistină, principalul aminoacid din keratină. Noi recomandăm Complexul pentru Păr și Unghii.  


3. HIDRATAREA

Serurile pentru gene pot promite întărirea firelor din gene, dar noi avem un pont pentru tine: aplicarea unui balsam de buze pe vârful genelor înainte de culcare. Da, ai citit bine: balsam de buze. Hidratează și hrănește genele. 

4. PRODUSELE POTRIVITE

Pentru efect instant de alungire, folosește un rimel cu peria din fibră. Creat pentru a fi aplicat doar in câteva straturi, un rimel cu peria din fibră va îmbrățisa fiecare geană. 

Text: Foto: Shutterstock