Школа красоты
Главная

7 produse de machiaj cu ingrediente care îngrijesc pielea pe care trebuie să le încerci acum

Published: 20.12.2023 | Author: Julie Gunn

Machiajul îmbogățit cu ingrediente de îngrijire a pielii - machiajul care conține substanțe active pentru îngrijirea pielii, precum acid hialuronic, niacinamidă și vitamine - este o tendință care va rămâne în trend. Dacă ești sceptic cu privire la faptul că aceste produse pot oferi atât performanțe cosmetice, cât și beneficii reale pentru piele, citește în continuare și descoperă cele 7 dintre cele mai bune cosmetice îmbogățite cu ingrediente pentru îngrijirea pielii, care vor depăși cu mult așteptările tale în orice privință!

Mai mult sau mai puțin, fiecare brand de cosmetice oferă o gamă de produse hibride pentru îngrijirea pielii și machiaj, dar nu poți mereu să fii sigură ce vei primi pentru banii tăi - vor oferi rezultatele cosmetice pe care le ceri și conțin suficiente ingrediente active pentru a face cu adevărat ceva pentru pielea ta? Cu brandul premium de cosmetice Giordani Gold, poți avea totul - culori bogate în pigmenți, performanță înaltă, plus beneficii imediate și durabile pentru piele.

Află mai multe

Bază de machiaj hidratantă și hrănitoare îmbogățită cu prebiotice

Creează o bază perfect netedă și unitară pentru un machiaj impecabil și de lungă durată cu Giordani Gold Serum Boost Primer. Formula lejeră este îmbogățită cu o serie de ingrediente de îngrijire a pielii – inclusiv acid hialuronic hidratant, un ser prebiotic și o combinație hrănitoare de vitamine și uleiuri naturale – care acționează în sinergie pentru a susține sănătatea pe termen lung și hidratarea mediului barierei pielii.
Verdictul: "Îmi place foarte mult acest produs. Se aplică ușor, lasă o strălucire frumoasă și menține machiajul pe față întreaga zi! Pare să ajute și la prevenirea așezării machiajului în cutele pielii. Nu aș renunța la el acum."

Află mai multe

Fond de ten intens hidratant ce redă strălucirea naturală a pielii

Dacă căutați o bază de machiaj ușoară, luminoasă și perfectă, nu căutați mai departe. Fondul de ten Giordani Gold Eternal Glow SPF 25 este formulat pentru a oferi perfecțiune radiantă în timpul purtării și pentru a restabili strălucirea naturală a pielii în timp. Îmbogățit cu 90% ingrediente de îngrijire a pielii, inclusiv acid hialuronic și niacinamidă, oferă o acoperire lejeră, hidratantă și ajustabilă pentru un finisaj perfect, ca o a doua piele.
Verdictul: "Absolut ador totul la acest produs - textura ușoară, strălucirea - oamenii chiar au făcut comentarii despre tenul meu!" 1

Corectare instantă a culorii și hidratare cu protecție împotriva îmbătrânirii pielii

Uniformizează imperfecțiunile, asigură hidratare pe tot parcursul zilei și oferă un finisaj luminos și discret cu Giordani Gold CC Cream SPF 30 - crema CC ușoară și cu nuanțare, ce oferă o protecție puternică împotriva îmbătrânirii premature! Acest produs este încărcat cu un scut puternic împotriva semnelor de îmbătrânire, bogat în umectanți și emolienți pentru a susține o barieră cutanată sănătoasă și hidratată, plus filtre UVA și UVB pentru a proteja pielea împotriva deteriorărilor provocate de soarele ce cauzează îmbătrânirea pielii.
Verdictul: "Îmi place cât de ușor se amestecă și cât de proaspăt și strălucitor arată pe pielea mea!" 1

Ascunde semnele vizibile de îmbătrânire și sfidează-le

Serul corector Giordani Serum Boost este cu adevărat un corector anti-îmbătrânire - mascând imperfecțiunile vizibile în timp ce revitalizează pielea din interior. Formula exclusivă multi-tasking include un ser prebiotic și o combinație de vitamine și uleiuri naturale, care susțin sănătatea și hidratarea zonei delicate din jurul ochilor. Formula este ușor de aplicat și de blenduit și oferă o acoperire medie până la completă, cu o senzație ușoară, reducând apariția pungilor de sub ochi și a cearcănelor într-o clipă și conferind pielii o strălucire tinerescă.
Verdictul: "Mă face să arăt instantaneu proaspăt și odihnită!” 1

Perle iluminatoare pentru piele, infuzate cu ingrediente anti-îmbătrânire

Perlele infuzate cu ser Giordani Gold sunt cea mai plăcută modalitate de a evidenția, da un aspect îmbujorat și a bronzat pielea pentru o imagine instantaneu radiantă, precum cea obținută cu ajutorul unui aerograf. Acidul hialuronic hidratant și serul hrănitor anti-îmbătrânire din perle vizează semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi pielea ternă, aspră și neuniformă, pentru a dezvălui treptat un ten mai plinuț, mai moale, mai uniform și mai tânăr.
Verdictul: "Oferă strălucire sănătoasă, îmi place, iar serul adăugat este excelent pentru tenul matur."

Volum incredibil pentru gene, îngrijire suculentă și protecție

Adaugă până la 10X mai mult volum genelor tale cu Mascara Giordani Gold Volume Phenomenon și beneficiezi de îngrijire și o notă de protecție ca un bonus frumos! Uleiul hrănitor de semințe de afine nordice ajută la hidratarea și îngrijirea genelor obosite, în timp ce Vitamina E antioxidantă ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi dăunători. Formula intensă, de culoare neagră profundă, se aplică cu ușurință și lejeritate, oferind un finish rezistent la ștergere.
Verdictul: "Oh, Doamne, ador această mascara - genele mele arată uimitor - atât de naturale și deloc încâlcite - sunt complet îndrăgostită de ea!” 1

Culoarea mată de durată a buzelor cu îngrijire remarcabilă

Dacă credeai că nu poți purta ruj mat, gândește-te din nou! Rujul Giordani Gold Eternal Glow SPF 25 nu numai că oferă o culoare pigmentată de lungă durată, ci este încărcat cu 84% ingrediente de îngrijire a buzelor, inclusiv acid hialuronic profund hidratant și peptide care stimulează colagenul. Aceasta umple, înmoaie și netezește, îmbunătățind instantaneu și în timp condiția buzelor și reducând vizibil apariția liniilor fine.
Verdictul: Starea buzelor mele s-a îmbunătățit semnificativ în ceea ce privește catifelarea, hidratarea și textura.”1
Nu uita că utilizarea produselor de machiaj îmbogățite cu ingrediente de îngrijire a pielii nu înseamnă că ar trebui să sari peste rutina ta normală de îngrijire a pielii - aceste produse sunt concepute pentru a-ți îmbunătăți rutina de îngrijire a pielii, nu pentru a o înlocui, deci continuă să lucrezi din greu cu rutinele tale de dimineață și seară și bucură-te de o piele sănătoasă, radiantă și tânără pentru tot restul vieții!
1 Comentariu nesolicitat al consumatorului
Cumpărați produsele
Bază de machiaj infuzată cu ser Giordani Gold
Giordani Gold

Bază de machiaj infuzată cu ser Giordani Gold

239,00LEI

420,00LEI

Fond de ten SPF 25 Giordani Gold Eternal Glow
Giordani Gold

Fond de ten SPF 25 Giordani Gold Eternal Glow

+1

520,00LEI

Ruj SPF 25 Giordani Gold Eternal Glow
Giordani Gold

Ruj SPF 25 Giordani Gold Eternal Glow

+4

165,00LEI

300,00LEI

Colțul de inspirație

Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților
Machiaj
Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților

Găsește nuanța perfectă de ruj pentru Ziua Îndrăgostiților.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты