Machiaj
Главная

Ghidul tău pentru alegerea celei mai bune perii de mascara pentru genele tale

Published: 19.01.2024 | Author: Amanda Aleljung

Clepsidră, curbă și în formă de con - mereu te-ai întrebat care sunt diferențele dintre toate capetele de mascara? Te auzim, să le clarificăm! Iată ghidul ultim pentru a găsi cel mai bun aplicator de mascara pentru genele tale.

află mai multe

Periuță pentru mascara în formă conică

Genele de la colțurile interioare și exterioare ale ochiului pot fi greu de atins, dar nu și cu un aplicator de mascara în formă de con! Acestă formă acoperă fiecare geană în mod uniform și oferă lungime și volum în toate direcțiile. Aplicatorul funcționează excelent pe toate tipurile de gene - lungi și scurte, subțiri și groase.
Mascara de încercat: Mascara cu efect de alungire Giordani Gold Angel Caress

Peria de mascara grosă și supradimensionată

Dorești volum și grosime serioasă? Optează pentru o perie de mascara de dimensiuni mari, cu peri dens grupați. Aceasta va prinde formula și îți va oferi un aspect cu ochi mari și gene îngroșate. Dacă ai gene curbate și dense, această formă de perie este cea mai bună alegere.
Mascara de încercat: Mascara THE ONE Tremendous

află mai multe

Periuța subțire și lungă pentru mascara

Părul lung, creț sau subțire? Atunci, pentru tine este un periuță subțire! Ea va acoperi genele tale de la rădăcină până la vârf, oferindu-le lungime vizibilă, separare și definire mai clară.
Mascara de încercat: Mascara THE ONE Hypnotic Depth - Triple Black

Peria pentru mascara în formă de clepsidră

Forma periei pentru mascara în formă de clepsidră este proiectată să urmeze forma ochiului tău și să distribuie uniform formula pe fiecare gen de gene. Peria te va ajuta să creezi volum și lungime, oferindu-ți o privire frumoasă, larg deschisă. Dacă ai gene rare, această formă ar trebui să fie în partea de sus a listei tale de cumpărături.
Mascara de încercat: Mascara THE ONE Tremendous Fierce

află mai multe

Peria curbă pentru rimel

Visezi la gene ondulate? O perie curbă pentru rimel te va ajuta să obții acest lucru. Acest design va asigura ridicarea de la baza genelor și le va ridica în timpul aplicării, creând acea buclă la care ai visat întotdeauna.
Rimelul de încercat: Mascara rezistentă la apă THE ONE IN ACTION

Periuță flexibilă pentru rimel

Obțineți efectul genelor false pe 360° cu o periuță flexibilă pentru rimel. Acest design facilitează atingerea fiecărei gene pentru volum maxim, efect instantaneu și fixare de lungă durată. Veți avea control total asupra aplicării și nu va trebui să acoperiți din nou aceleași gene.
Mascara de încercat: Mascara cu perie flexibilă THE ONE False Lashes 360°

Peria de rimel cu pieptene

Dacă ai gene scurte și rare, de ce să nu încerci un rimel cu perie de pieptene? Aceasta va acoperi fiecare geană și va menține genele cât mai desfășurate, fără să le lipească. Rezultatul va fi gene frumoase și naturale.
Rimelul de încercat: Mascara 5-în-1 THE ONE WonderLash Ultra Black
Mascara cu efect de alungire Giordani Gold Angel Caress
Giordani Gold

Mascara cu efect de alungire Giordani Gold Angel Caress

305,00LEI

Colțul de inspirație

Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților
Machiaj
Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților

Găsește nuanța perfectă de ruj pentru Ziua Îndrăgostiților.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты