Materiale sezoniere
Главная

Frumusețe în avion: 9 lucruri esențiale pe care să le pui în bagajul de mână

Published: 31.10.2023 | Author: Valeria Solonari

Pe cât de mult adorăm să călătorim în jurul lumii, orele lungi petrecute în avion pot afecta tenul și rutina ta de îngrijire a pielii. Fără griji, pentru că avem tot ce ai nevoie cu produsele de frumusețe în variante de călătorie pe care ar trebui să le împachetezi în următoarea ta aventură. Fie că vizitezi persoane dragi de Crăciun sau te avânți în Noul An, aceste produse esențiale pentru călătorie te vor menține proaspătă de la decolare până la aterizare.

Află mai mult

Sănătatea pielii

Să începem cu îngrijirea pielii. Aerul rece de iarnă poate fi aspru pentru pielea ta, iar aerul uscat din cabină în timpul zborului nu ajută deloc. Aceste salvatoare ale pielii îți vor menține tenul radiant:
Optimals Hydrating Day Cream: Îmbogățită cu antioxidanți din extracte de plante suedeze și o combinație de vitamine esențiale, această cremă bogată blochează hidratarea și menține pielea proaspătă, protejând-o în același timp împotriva stresorilor de mediu, cum ar fi poluarea și germeni.
Novage Skin Recharge Overnight Mask: Evită ciudățenia măștilor de tip foaie cu această mască de noapte fără clătire. Hrănește profund pielea în timp ce dormi deasupra norilor, astfel încât să te trezești cu un ten radiant la destinație.
Novage+ Proceuticals Multi Mist: Dacă ai nevoie doar de o pulverizare rapidă, atunci acest spray ultra-fine pentru față îți va revitaliza pielea în timpul zborului. Folosește-l ca toner sau esență pentru hidratare superioară cu acid lactobionic activ. Este ca o gură de apă pentru fața ta!

AFLĂ MAI MULTE

Machiaj minimalist

Mai puțin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de machiajul în timpul zborului, așa că păstrați-l minimalist. Rămâneți la elementele esențiale pentru a vă lăsa frumusețea naturală să strălucească:
CC Cream Giordani Gold: Cheia pentru o ten luminos, fără greutate, acum întărită cu un scut avansat împotriva îmbătrânirii pentru o hidratare de durată. Certificat de The Vegan Society™, această formulă non-comedogenică permite pielii tale să respire în timp ce arată la fel de radiantă ca întotdeauna.
Balsam de buze The One Lip Spa: Adaugă o notă de culoare care hidratează, dă volum și protejează buzele. Extractul de alge marine oferă 8 ore de hidratare continuă, astfel încât să nu trebuiască să reaplici prea des. Efect de umplere care stimulează colagenul și acidul hialuronic? Da, te rog!
Îndreptător de gene Giordani Gold: Get dramatic lash curls without mascara smudges. The modern design lifts all lashes in one sweep for an awake, wide-eyed look. Lightweight body ensures that you apply perfect amount of pressure to your delicate lashes.
Giordani Gold Eyelash Curler: Obține bucle de gene impresionante, fără urme de rimel. Designul modern ridică toate genele într-o singură mișcare pentru un aspect treaz și cu ochii larg deschiși. Corpul ușor asigură că aplici cantitatea perfectă de presiune asupra genelor delicate.

Eroi pentru îngrijirea părului

Părul este adesea uitat în timpul zborurilor lungi, iar acesta poate deveni neastâmpărat. Mențineți-vă șuvițele sub control cu aceste produse preferate:
Crema de Îngrijire Fără Clătire Duologi: Ambalate în dimensiuni mini pentru o reîmprospătare a părului în timpul zborului. O combinație protectoare, crema de zi lasă părul mătăsos și cu volum, în timp ce crema de noapte este o formulă lejeră, non-lipicioasă, rezistentă la pernă și fără reziduuri.
Serul de Închidere a Părului Duologi: Acest tratament protector luptă împotriva efectelor călătoriilor cu avionul, reducând vârfurile despicate, domolind firele rebele și revitalizând părul uscat. Conceput să-și facă magia la nivel celular, acest ser conține ingrediente inspirate din îngrijirea pielii pentru a asigura că părul tău rămâne lucios și perfect pregătit pentru călătoria ta.
Descurcătorul StylerPRO: Cu un design delicat, prietenos atât cu părul, cât și cu scalpul, acesta asigură că părul tău rămâne fără noduri și ușor de gestionat. Dimensiunea compactă îl face un companion perfect de călătorie, ușor de depozitat în bagajul de mână. Un element esențial de împachetat pentru călătoria ta.

Colțul de inspirație

Trendurile de frumusețe în nuanțe de roșu vișiniu care sunt perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților.
Materiale sezoniere
Trendurile de frumusețe în nuanțe de roșu vișiniu care sunt perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților.

Trendurile de frumusețe ale acestui an sunt toate despre roșu vișiniu. De la buzele în culori puternice la părul de cupru și unghii în nuanțe de vișină mocha, aceasta este ghidul tău suprem de frumusețe pentru Ziua Îndrăgostiților.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты